iknowthatmagazine.com

LEGG BRONZER, ROUGE OG HIGHLIGHT – MED ØYESKYGGER OG LEPPESTIFT (OH YEAH!)

Da er vi på del II av denne sminkeserien. Sist var det den perfekte dekken av huden vi sjekka, så nå skal vi på med litt farge og konturer med bronzer, rouge og highlight.

Men, siden jeg hadde lovet å bruke sminke fra kun ett sminkemerke, og jeg mangla riktig produkter, får jeg også vist dere hvordan vi jukser med sminke! For det gjør vi jo, MASSE!

Jeg har skrevet om hvordan du burde være utro mot sminken din HER før, så nå er det på tide at dere får se det in action 😉

SNURR FILM!

STEG FOR STEG

Uansett hvilken form for rouge du bruker, tørr eller fuktig, er den best i epleform og lett flikket bakover når vi allerede har en del farge i ansiktet fra sola. Hvis du bruker en kremrouge, eller leppestift som jeg gjør her, er det greit å bruke en litt stivere kost – eller stiplingkost som jeg gjør her. Jobb fargen gradvis opp, istedenfor å klæsje en hel masse på som du så må jobbe bort igjen. Målet er at det skal se ut som om fargen på rougen naturlig kommer innenifra huden. Legg gjerne et gjennomsiktig pudder som vil holde på kremrougen hele dagen. Over vanlig pudderrouge trenger man ikke det.

Highlighter legger vi strategiskt rundt i ansiktetet hvor vi er ute etter litt løft:

 • Over kinnben
 • Under bryn
 • Rett igjennom eplekinn
 • Ned langs nesebenet
 • Rett over amorbuen

Bronzeren legger vi, som alltid, i en 3-tallsform langs hårfeste i panne, ned under kinnben og lett opp ved eplekinn, tilbake og ned langs kjeven og gjerne litt ned på halsen. Om dette er et produkt som faktisk er en bronzer, eller om det er en rouge eller øyeskygge spiller ingen rolle. Så lenge fargen er gyllen til DIN hudtone, og ikke inneholder for mye rødt.

 Shoppingguide (Trykk på adlinks under for mer info)

NESTE VIDEO SETTER VI I GANG MED ØYNENE!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

8 Comments

 1. Anine

  august 28, 2013 at 20:49

  Vet ikke om det er ipad’en min det er noe galt med, men jeg får ikke sett videoen? 🙁

  • Anine

   august 28, 2013 at 21:26

   Eller gikk på pc’n 😀 Fin video og fine tips 😀 Veldig greit å slippe 100 produkter i sminkepungen!

   • Tove Eggen

    august 28, 2013 at 21:54

    så bra! ja, ikke sant? Selv om sminkesamlingen min er dustete stor så jukser jeg konstant – er så multitasking fan av meg…haha..:)

 2. Lin

  august 28, 2013 at 21:06

  Blir jo super lekkert,men etter 5 minutter hadde eg glodet som en diskoball om eg hadde gjort dette. Har prøvd matte produkter til shading og highlighter,men det ser så utrolig merkelig ut. Blending for all the money,men blir veldig sånn rar texstur.Så eg tror nesten eg må gå på kurs hahaha.
  Det BLIR lekkert på meg og,men det holder seg ikkje fint. Og med pudder eller mineralfoundation så legger alt seg i porene og i linjene eg IKKJE har så eg ser eldre ut? Merkelig. Så I luv Dr Brandt og til høst og vinter blir den rå med en god flytende foundation over.

 3. Mina

  august 31, 2013 at 22:15

  Seriøst , ingen skriver eller filmer sminkesaker som du gjør Tove! Ærlig, morsomt og ikke minst lærerikt. Utrolig hvor mye nytt du kommer med hver gang 🙂 digger det og digger deg!

  • Tove Eggen

   september 2, 2013 at 20:31

   Wow, tusen takk for det Mina! Ufattelig godt å høre og gir meg max driv til å fortsette – takk 🙂 Klemmer fra Tove

 4. Pingback: SENSOMMER-SMINKE MED EYELINER, KREMSKYGGE OG JUMBO-BLYANT! - iknowthatmagazine.com

 5. Pingback: PERFEKTE LEPPER SOM HOLDER HELE KVELDEN - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.