iknowthatmagazine.com

PERFEKT HUD MED 3 PRODUKTER

Denne uka har jeg faktisk laget en hel sminkeserie til dere, med videoer og steg for steg! I know, gavmildheten vil ingen ende ta 😛

Den ble filmet for en stund siden, så selv om dette er en slags sommersminke, så må vi ikke tenke at sommern er over altså! Vi er fortsatt gylne og varmblodige til Oktober, spør du meg 😉

Den siste videoen har også en twist – fordi jeg synes looken ble litt lik en jeg hadde gjort før, så da får dere to øyesminkelooker til prisen av én – nemlig gratis! haha 😉

Først ut er hudsminken, og fordi flere har spurt meg om å gjøre en sminkevideo hvor jeg bare bruker ett merke, falt valget lett på Yves Rocher i og med at jeg hadde en shopping-raid der i sommer. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men etter jeg kom ut av butikken (ja, her i Spania har de butikker) så hadde jeg fått med en strandpose for å få plass til alle produktene og lommeboka var 160€ lettere… Og for dere som kjenner til Yves Rocher, så vet dere at det er MYE produkter!

Så hele denne sminkeserien bruker jeg kun produkter fra Yves Rocher, men det er bare å bytte ut med andre merker hvis du vil så klart!

SNURR FILM!

 

STEG FOR STEG

Jeg begynner med en primer, Makeupbasen fra Yves Rocher, som både jevner ut huden og gjør at foundation holder seg bedre på plass. Denne kan godt smøres inn med fingrene, eller en ren foundationkost. De fleste trenger en fuktighetskrem før primer, så ikke tenk på en primer som en del av hudpleierutinen, men som del av sminken.

Hvis man er ute etter mye dekk, kan man godt bruke en foundation, men jeg har holdt meg til BB og CC cream i sommer, både fordi de holder seg veldig fine i varmen, men man kan også få de til å dekke relativt godt. Man trenger ikke å dekk-kremer (uansett hvilken type) i hele ansiktet, spesielt om sommeren, så plasser den heller akkurat der hvor du vil dekke og jobb produktet godt ut med en foundationkost. Pass på at ingen av overgangene blir tydelige. Her er det selvfølgelig veldig viktig at fargen er helt perfekt til deg, så den ikke blir synelig.

6-i-1 BB fra Yves Rocher er veldig lett å kontrolere styrken på, så med en mindre kost bruker jeg den også som concealer. Den har også en ganske matt finish, som jeg vet mange har savnet ved andre BB creamer. Hvis du trenger litt ekstra dekk er en myk krem concealer ypperlig.

Skal sminken holde hele dagen, så kan vi ikke unngå å bruke litt pudder. Men ta et gjennomsiktig et som kun fungerer som et talkum som holder både på fuktigheten og dermed foundation i løpet av dagen, samtidig som den matter ned. Her bruker jeg det Fløyelsmyke Pudderet fra Yves Rocher

Shoppingguide (Trykk på Adlinks for mer info)

 

 

NESTE VIDEO DENNE UKA IS ALL ABOUT BRONZER, HIGHLIGHT OG ROUGE! Stay tuned 😉

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

7 Comments

 1. heidipeidivm

  august 27, 2013 at 09:44

  Hei. Superb video! Og kjekt med en skikkelig «gjennomgang» med YR-produkter. Selv prøver jeg meg litt frem med YR-produkter, og har i sommer brukt Pure Light – Light & Luminous Foundation – Second Skin Effect. Jeg liker den fordi den er lett å påføre, tyntflytende, så den trekker seg godt inn i huden, og gir en fin matt finish. Men den holder liksom ikke hele dagen, selv om jeg bruker pudder over etterpå. Jeg lurer bare på hva du syns om holdbarheten på BB-creamen du brukte i videoen? Syns du den satt godt og bra utover dagen? Keep up the good work! 🙂

  • Tove Eggen

   august 27, 2013 at 09:50

   Tusen takk for det, Heidi! Pure light, selv om den holder på meg, er veldig tynn dekk så det skal lite til før det ser ut som om den forsvinner. BB-creamen holdt seg egentlig hele dagen, kanskje spesielt fordi jeg brukte primeren og det gjennomsiktige pudderet over og tok meg flid med å jobbe produktet godt inn med stiplingkosten – det er alltid lurt 🙂 Men hvis du er ute etter mer dekk, som fortsatt er matt og jevn på huden anbefaler jeg «Utjevnende foundationkrem» eller «Foundation med matt effekt» (håpløse navn på norsk ass..haha). Så er det bare å følge med på resten av sminkeserien som kun bruker YR-produkter – håper du liker resten 🙂 Klemmer fra Tove

 2. mia

  august 28, 2013 at 16:13

  Lett tommel opp!! Du blir så fiiin så lett, noe å jobbe seg mot ass..
  Klem, Mia

 3. Pingback: SENSOMMER-SMINKE MED EYELINER, KREMSKYGGE OG JUMBO-BLYANT! - iknowthatmagazine.com

 4. Pingback: PERFEKTE LEPPER SOM HOLDER HELE KVELDEN - iknowthatmagazine.com

 5. Kauin

  september 27, 2013 at 09:59

  Hei:) lure lpå bb cream og cc cream, ka er forskjellen? Er lit forvirra.. Skal dei erstatte foundation?

 6. Carmen

  april 21, 2015 at 09:51

  Hvordan er hudproduktene til yves rocher? Feks ansiktrens og krem for fuktfattig hud. Hvordan er innholdet? Er fe full av parabener, mineraloljer osv.. ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.