iknowthatmagazine.com

DO THIS DON’T: BRUK RUMPETASKE!

Hei! Jeg heter Maria og jeg er en rumpetaske-jente! (Eller fanny pack som det så fint heter på engelsk 😉 )

rumpetaske II

I Sør-Amerika bruker alle rumpetaske, det er ikke noe harry ved det, men en nødvendighet i en travel storbyhverdag. De bruker  den for å ha mer kontroll over verdisakene sine. Både gutter og jenter bruker den, legg merke til den sportslige varianten til søskenbarnet mitt –>>

 

Sist jeg var der, tenkte jeg at nå skulle jeg prøve hvor praktisk dette var. Dessuten var vi på et marked, og den kostet ca. 10 kr.  I snart et år har jeg altså ved flere anledninger (les: spes ferie/storby) gått rundt med en liten ti-kroners veske rundt livet og stortrives med det!

 

Jeg elsker den og bruker den ofte, og ikke på tur i skogen, men i asfaltjungelen. Noen ganger kunne jeg ønske den var litt større, og jeg tar meg selv i å bli misunnelig på kenguruer som har sine egne innebygde vesker i passe størrelse.

 

Spesielt på ferie er dette fantastisk! Hvorfor?

 • Alltid to hender fri til å ta bilder
 • Rett foran deg hele tiden/vanskeligere for veskenappere å ta den
 • Du kan lett kjenne etter om alle ting er på plass
 • Gnager ikke på skuldrene
 • Gir midje 😉
 • Kan lett vris bakover så Ryanair ikke oppdager at du faktisk har en ekstra veske
 • En svart versjon funker til hverdags og fest/stæsj den opp!
 • Skjuler oppblåst mage etter restaurantbesøk – yeah!!!

 

Ikke alltid så fantastisk fordi:

 • Du må ta den av for å gå på do /eller dra den opp(sitter litt på hoftene)
 • Noen ganger trenger en jente mer plass, sånn er det bare!
 • Mange vil definitivt syns du er dritharry

Men hva så? Sjekk den lange lista med fordeler over!

Da jeg var yngre og pappa brukte rumpetaske med en elg på, ville jeg synke ned i jorda. Heldigvis brukte han den kun når han var på ferie. Likevel var det ikke lite han fikk gjennomgå, og den tid har kommet hvor jeg må svelge mine lite velvalgte ord fra tenårene.

rumpetaske for menn

Ikke bare må jeg angre bittert på mobbinga av min far, men nå får jeg høre de samme kommentarene fra mine venner, og verst av alt fra min datter. Ja, karma har sin egen måte å fungere på…

Alle har heldigvis kommet over sjokket nå, min datter har akseptert at mor ikke vil gi seg på dette, og er ikke lenger flau. Og vennene mine; de vet akkurat hva de skal gi meg til bursdagen sier de… men de ler litt fortsatt 😉

rumpetaske er kult

Jeg for min del fortsetter å føle meg fin og trendy (tro det eller ei) med min fanny pack – som ikke er av den typen du får kjøpt i sportsbutikkene (selv om de duger de også), så får folk fortsette å synes jeg er litt harry 😉

Jeg bryr meg ikke og tror nemlig at rumpetaska snart blir å se på catwalken… (Already happening – red.anm 😉 )

cool fanny packs 4

Rihanna har faktisk allerede vist seg flere ganger med fannypack, dog med dyrere varianter fra Louis Vuitton  som jeg sitter å sikler etter.

 

rhianna fanny pack

Jeg har funnet noen på e-bay som jeg har lagt min elsk på, så snart utvider jeg min ellers så beskjedne kolleksjon.

rumpetaske

 

 

I mellomtiden holder jeg meg til klassikeren TLBBB, The Little Black Bum Bag

Hva syns dere, O’ fantastiske lesere av IKTM (vi prøver oss på forkortelse av iknowthatmagazine nå, fungerer det?) ?

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

4 Comments

 1. Sonja Durand

  august 23, 2013 at 06:03

  Jeg vil ha den lille brune i midten, fordi den ikke ser ut som en rumpetaske, he he, men en fin veske:-)

 2. Maria Terzan

  august 23, 2013 at 07:08

  Jeg liker alle, hei jeg heter maria og jeg er fannipackaddict! 🙂

 3. Maria

  august 25, 2013 at 14:25

  Jeg syntes det er kjempe kult! Spesielt de som er litt små.

  • Maria Terzan

   august 25, 2013 at 19:18

   Ja, det er mange som de liker de litt mindre 🙂 Jeg kan forstå hvorfor 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.