iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: KOM OG HILS, JEG BITER IKKE!

Ok, så er jeg ikke så fryktelig ofte i Norge – men det er så utrolig hyggelig når dere lesere kommer og sier hei! Får en klem og en liten prat, det er skikkelig stor stas for meg.

Jeg hører ofte at folk hvisker litt bak meg «er ikke det…» og peker forsiktig fra andre siden av gaten, som er litt rart for jeg finnes jo ikke skummel (selv om jeg kanskje ser sånn ut på 1.85! haha) så neste gang håper jeg du slenger ut et hei! 🙂

Denne uka var jeg så heldig og fikk møte fire lesere, som kom bort med store smil og glade hjerter, først på Zizzi på Strømmen Storsenter (hei Lise Lena!), på Nydalen, i matbutikken på Aker Brygge og i Sofienbergparken da vi kjørte nymotens grilling ved å kjøpe take-away sushi..haha… SÅ STAS! 🙂

Jeg har jo som mål å  skrive og filme for DERE, og kunne prate så mye som mulig med alle sammen i kommentarfeltet – så face to face er bare hakket mer gøy…haha…:)

dagens outfit 22 august 2

 

Jeg har hatt to favorittoutfits denne uka – den over med bare FAB ny genser fra Kappahl – så kool, jeans fra Lindex og under er hele sullamutten (?) fra Lindex faktisk, og joggesko fra økonomisko som er bare så fantastisk digge! Lenge leve billigglam! haha 😉

dagens outfit 22 august

 

Har vært å plukket klær til nye videoer for Kamille.no som kommer fremover, så det blir MASSE outfits og antrekksideer her fremover – jøjjemeg så mye fint jeg fant!

Og endelig har jeg hooka opp med Zizza, som så mange av dere har spurt meg om – så stylingtips fra zizzi-kolleksjonen kommer også, imponert er jeg rett og slett!

Se flere dagens outfits HER!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. Beate

  august 22, 2013 at 15:28

  Jippi. Gleder meg å se høstens klær fra deg 🙂
  Har forresten funnet skinnjakeken jeg alltid har lett etter. På kappahl, xlnt 😀

 2. Maria Terzan

  august 23, 2013 at 07:29

  OMG Tove, drømte at jeg møtte på deg på en togstasjon i Bcn etter å ha lest denne sent i går kveld…du hadde på deg rumpetaske da…ha ha Må slutte å lese IKTM så sent ;P

  • Tove Eggen

   august 23, 2013 at 08:54

   Haha, så gøy! Ou contraire, syns du skal lese IKTM HVER eneste natt jeg nå! haha 😉 Var jeg hyggelig i det minste da? Jeg har en tendens til å være gretten i drømmer…hihi

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.