iknowthatmagazine.com

LESERNE PRØVER: PRESS-ON NEGLER FRA IMPRESS BY BROADWAY!

TOVE: Jeg bruker MYE Impress negler, som dere sikkert har skjønt – men her om dagen var det en leser som spurte meg om jeg ikke brukte de feil vei? Jeg lo litt og tenkte, nei…jeg gjør vel ikke det, eller?

Men jo da – DET GJØR JEG! haha…og det fikk vi også bekreftet fra en annen leser, Anine Løvseth som sendte inn denne fine «Leserne Prøver»-saken til oss:

«Etter mye leting i Norge, fant jeg endelig Impress i et Boots-apotek i London! Kjøpte med meg to pakker, for sikkerhets skyld – de måtte jo bare være bra siden Tove sier det!

Et par uker etter, skulle jeg på Rihanna-konserten og jeg måtte bare prøve den ene pakken med negler, for det ville passe SÅ bra med antrekket. Rocka, kule Rihanna-typiske negler. Jeg satt meg ned i sofaen kvelden før konserten, i en litt halvmørk stue. Jeg rotet frem «instruksjonsvideoen» til Tove og prøvde å finne hvilke negler jeg skulle ha på hver finger, og deretter gjorde jeg neglene klare for å sette på neglene. Jeg fulgte Toves instruksjoner til punkt og prikke, og jeg syntes neglene var riktig så fine.
Men, det var ett problem. Jeg syntes neglene hadde et ganske stort mellomrom innerst på neglen mellom min egen negl og den fra Impress, så håret mitt satt fast hver gang jeg tok i det. I tillegg var den kjempemyk foran, og det var jo bare kjempeirriterende! Men siden det var så sent og neglene allerede var på, måtte jeg bare gå og legge meg. «Jaja, det skal vel være sånn da. Tove, nå har du lurt oss, for disse var ikke noe bra», tenkte jeg.
Dagen etter var de bare enda mer irriterende, så jeg fant frem boksen med instruksjonene for å se om jeg hadde gjort noe feil. Joda, selvfølgelig hadde jeg satt de på feil vei!! Er det mulig!? Hadde de på i knappe tre dager før jeg tok dem av.
Så, today’s lesson: Les bruksanvisningen på esken ordentlig, og sjekk at neglene settes på riktig vei før de limes på!»
impress nails by broadway II
TOVE: Så, jeg må bare legge meg LANGFLAT og innrømme at jeg har blingsa på bruksanvisnigen og lagt de sånn jeg tenkte det var finest – med litt avrundet tupp, som så klart egentlig skulle ligge inne ved neglebåndet…
Worlds Worst Beauty Journalist Vol. I – kaller vi det bare 😉
MEN, jeg er faktisk litt imponert over hvor bra neglene har funka for meg, selv om jeg har brukt de feil – så nå gleder jeg meg MAX til å teste de riktig og bli enda mer forelska i neglene…haha…

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

3 Comments

 1. ~Lin

  august 15, 2013 at 12:07

  OMG eg dør av latter-dokkar e no skjønne!!! avrundet tupp foran joda,men er du firkantet inderst du da? HAHAHAHA

  btw smashing negler!

  • Tove Eggen

   august 15, 2013 at 12:08

   Haha, ja det kan du si – men er faktisk mer firkanta i neglesengen (når de ikke er fiksa) en i tuppene! Haha…klassisk Tove-tabbe dette 😉

 2. ~Lin

  august 15, 2013 at 12:14

  Kan jo være at du ikkje liker de rett vei hahah

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.