iknowthatmagazine.com

TO PRODUKTER SOM FAKTISK GJØR DET DE SIER!

Jeg har hatt så problemer med å få sminken til å holde utover dagen. Det ser ut til å bli borte helt av seg selv, hvem vet hvor det blir av (gone without a trace) eller det legger seg i fine striper på øyelokkene.
Og ja, jeg har da prøvd puddertrikset, men det hjelper liksom ikke helt på meg. (Prøv DETTE istedenfor 😉 red.anm) Flere som har det sånn?
Jeg er forfengelig ja, sminker meg alltid før jeg går ut, selv på jobb, men gidder ikke holde på å friske opp sminken hele tiden, så det ser jo ikke så lekker ut etter lunsj, kan du si 😉
Det var før jeg oppdaget Stilas Prime Pot. Det er en øyenskyggeprimer som er vannfast (og jeg har prøvd mange andre primere uten mye hell), og den holder virkelig all øyensminke på plass hele dagen! Endelig kan jeg sminke meg uten fare for at det bare smelter bort innen timen….et må-ha produkt for meg!
 stila_prime_pot
Jeg husker da jeg var ungdom og de eneste hudpleieproduktene man kunne få tilsendt var Yves Rocher  (adlink)det var alltid så spennende å åpne pakkene! Og så fikk du gjerne med en liten gave i tillegg, så kult!
Men så vokste jeg opp og oppdaget andre merker, og har ikke brukt Yves Rocher på mange år.
Tove har skrevet mye om Yves Rocher, og om kvaliteten på produktene (noe jeg må si jeg var litt overrasket over), og siden Tove har prøvd ALT, tenkte jeg at da er det godt nok for meg også 😉
Så jeg bestilte meg en Flawless Finish Corrector (adlink), som er superfin til å ha på det blå under øynene mine som alltid er der (jepp, det er genetisk, min mor og min søster har det samme, og år med søvnproblemer har vel ikke hjulpet, tenker jeg:-)
flawless finish concealer yves rocher
Jeg ble overrasket over dekkevnen siden den har så silkemyk konsistens, så nå ka jeg gå ut bare med den og litt pudder, og føler jeg ikke trenger foundation hele tiden.
Vips- så havnet den også på min lille liste over må-ha produkter!!!
HAR DERE TESTET DISSE? HVILKE SMINKEPRODUKTER HAR VIRKELIG OVERRASKET DERE MED KNALL KVALITET?
Sjekk bloggen til Sonja HER!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

5 Comments

 1. Pia

  august 13, 2013 at 17:46

  Øyeskyggeproblemet sliter jeg også med. Ser ut som om Buatybay.com er utsolgt på Stila Prme Pot. Vet du om andre steder den er til salgs?

  • Sonja Durand

   august 21, 2013 at 19:58

   Beklager sent svar, noe har skjedd med e-posten som ikke har kommet frem til meg…har ikke funnet den noe annet sted selv, men de pleier å få den inn igjen. Jo, forresten, Amazon har den, de pleier å sende nokså raskt synes jeg.

   • Pia

    august 22, 2013 at 18:15

    Tusen takk, da prøver jeg der. 🙂

 2. Maria Terzan

  august 14, 2013 at 12:40

  Da må jeg prøve prime pot, skulle gjerne hatt litt skygge i løpet av dagen, me gidder ikke nettopp fordi det blir som du sier. Så nå gleder jeg meg 🙂 Må bestille denne også…

  Med alle gode tips her blir jeg blakk snart…godt jeg har startet opp som lærer igjen, da har jeg ikke så mye tid til å shoppe ha ha…

  • Sonja Durand

   august 21, 2013 at 19:58

   Verdt å prøve ihvertfall, gull for meg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.