iknowthatmagazine.com

DESIGNERE VI DIGGER: THE ROW (Mary-Kate & Ashley Olsen)

Gulltvillingene

FOTO: Amy Troost, Styling: Catherine Newell-Hanson for Wall Street Journal

Ja, for alt de tar i, blir jo til gull? – i følge jentenes production manager, Joe Karban til New York Times. Selvfølgelig er det snakk om Mary-Kate og Ashley Olsen.

Vi har vært fans helt siden ”Full House” rullet på skjermene på åtti-og nittitallet. Men den største grunnen til at vi digger disse jentene er deres utrolige sans for stil! De vakre jentene var i Oslo for å lansere samarbeidet med Bik Bok. Kolleksjonen er delt opp i tre deler. De to neste kommer ved juletider og mot våren igjen.  Vi var på stedet for å sjekke ut del 1: Høstkolleksjonen.

I det vi gikk opp mot Bik Bok-butikken i Karl Johan ved totiden begynte køen allerede utenfor Lindex. Vi ruslet enda litt lenger opp og fant ut at dette var køen til Bik Bok! Det var to slitne jenter som satt helt foran og da jeg spurte hvor lenge de hadde sittet og ventet, var svaret ”siden fem på morningen”. BLODFANS tenkte jeg bare… Greit nok at MK&A er dødskule, men å risikere flere timer av skjønnhetssøvnen for å henge på gata i Karl Johan, tror jeg at jeg dropper.

mary-kate og ashley olsen for bik bok

Men nok om køen! Kolleksjonen derimot var råkul. Jeg digget alt sammen egentlig, noe jeg hadde forventet av jentene. Her var det skinnjakker, kjoler med gullglidelås, ullgensere og flanellskjorter. Sistnevnte havnet i min pose. Det eneste var prisene, som var liiitt stive. Men får håpe kvaliteten lever opp til prislappen.

 

 

mary-kate og ashley olsen for bik bok 2

 

For klær, det er jentene gode på! De står også bak de kjente og eksklusive merkene ”The Row” og ”Elisabeth and James”. The Row ble startet opp i 2006 og masser av kjendiser digger merket. De hadde ideèn om å skape den perfekte t-skjorten. Den dag i dag, finner du eksklusive solbriller, vesker, sko og klær. I 2007 kom Elisabeth and James til liv. Her ble det mer fokus på blazere, skjorter og kjoler, og da til en litt billigere penge. (TAKK OG PRIS)

 

mary-kate og ashley olsen for bik bok 3

Kaostilstander i det alle trodde det var jentene som kom mot inngangen. Men vi ble lurt..

 

mary-kate og ashley olsen for bik bok 4

Påsan var jo selvfølgelig kul. Med skinnreim og gullbokstaver. Oppi ligger den kjempefine, grønne flanellskjorten.

mary-kate og ashley olsen for bik bok 5

 

Veske fra The Row. Kanskje litt i det dyreste laget, men fin allikevel. Ca 42.790 kr hos Net-A-Porter.com

Solbriller fra The Row kr 1,189 - før 2,386

Så kanskje greit med noe litt rimligere, som fab solbriller fra The Row til kr 1,189 på salg! ( før 2,386)

mary-kate og ashley olsen for bik bok 6

Sko fra Elisabeth and James, Ca. kr 1700 hos Nordstrom.com

 

Åh, gjett om jeg skal være først når julekolleksjonen kommer ut a, dere! 

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.