iknowthatmagazine.com

PMS MUCH?

Hva er egentlig PMS?

Og er du preget av det?

ER DU?

HÆ?

Pffff… Hvertfall ikke jeg.

Hold kjeft!

 

PMS, starten på helvetesuken eller jordbæruken, kall det hva du vil. I don’t care.

Det sies at PMS starter et sted mellom 10-3 dager før du får mensen. Du har kanskje merket det på kroppen selv? Ømme pupper, oppblåst mage, trøtt, sliten… Gjesp….!

Men hva skjer egentlig med personligheten?

 

En venninne av meg, fortalte meg at etter hun sluttet med prevensjon med hormoner, så ble hun endelig seg selv igjen. Ja, det sies at kvinner som går på hormoner faktisk er «litt» annerledes enn kvinner som ikke går på hormoner.

Jeg fikk også høre at enkelte kvinner som har gått på p-piller så å si halve livet, også får symptomer på overgangsalderen tidligere enn andre. Om dette er en myte, vet jeg ikke.

Men svettebarten kan jeg skrive under på at jeg har fått….! My God!

I en alder av 32, har jeg fått testet ut forskjellige typer av prevensjon. Hormonspiralen funket ikke. Etter å ha testet to ganger, bestemte jeg meg for at nå er det på tide å bli seg selv. Så jeg gikk 6 måneder uten prevensjon.

bilde (1)

Uten prevensjon fikk jeg en regelmessig menstruasjon, men jeg fikk også tydelige symptomer på PMS.

Dessverre var jeg en av de som fikk de psykiske symptomene.

3 dager før mensen, kunne jeg ligge rett ut i sengen å innbille meg at jeg skulle blø ihjel. Til slutt så ble jeg så gal i hodet at jeg lå med bena opp mot veggen for å ikke miste for mye blod. Saklig opplegg.

Men om jeg har PMS? Har jeg faen ikke!

Er det PMS å gråte av en videosnutt på youtube som viser klipp fra en technofestival? NEI!

Eller er du preget når du begynner å gråte fordi venninnen sier hun har brukt flere tusen kroner på kremer som skal hjelpe henne å bli kvitt pigmentflekker i ansiktet.

NEI, JEG HAR FAEN IKKE PMS! LA MEG VÆRE!!!

Det er faktisk ganske normalt å slenge en tennisrekkert i bakken å skrike FITTE, FITTE, FITTE! Når du bommer på en serv. Det er jo bare en fin reaksjon fra en med et normalt konkurranseinstinkt…?

Skal du ha en pose?

HALLO? JEG HAR HANDLET MATVARER FOR OVER 600 KR, HVA TROR DU? AT JEG SKAL GÅ FREM OG TILBAKE FOR Å BÆRE VARENE HJEM…? MY GOD!

JEG HAR IKKE PMS… Kanskje litt… Nei, eller… Åh, jeg vet ikke… Hulk… For en glede.. Eller?

Men ellers går det ganske greit.

Jeg har jo liksom blitt normale meg. Jeg har blitt et monster. Har jeg da alltid vært et monster? Men klart å dempe det via hormoner?

Tror jammen jeg har mistet meg selv litt… Men hva vet jeg? Jeg har PMS og kan komme unna med mord med hjelp fra den riktige advokaten…

 Men hva med deg…har DU pms, kanskje?

 Les mer fra Sandra HER!

Comments

comments

Sandra Marie er en voksen dame som fortsatt fniser som en jentunge. Når Sandra Marie fniser, gapskratter hun. Vi kan vel egentlig bli enige om at Sandra Marie er mest kjent for sitt gode humør og vanvittig gode humor…? Hun prater som en foss og sprader gjerne rundt på høye hæler. Sandra Marie er en alenemor som har vært singel i mer eller mindre 10 år. Og det er også helt OK, for Sandra Marie er som et ekorn som surrer litt rundt her og der og samler på menn som om de var nøtter. For tiden er Sandra Marie på nøttediett. En ting Sandra Marie vil gjøre før hun dør, er å ta med bestevenninnen og sønnen (som hun kaller Kiddo, Baby eller Minste) på tur til Sør-Afrika for å ri på struts…..! - “Der hvor man ikke kan bruke stiletter, er det ikke meningen at man skal gå”

1 Comment

  1. Tove Eggen

    juli 31, 2013 at 20:31

    HahahaHÆHÆHæææææ…. mim klassiske pms stygglattergrininghulk 😉 Har vært lettere (les:massivt) bekymra over depresive pms-tilstander det siste året… nå skjønner jeg jo at det er fordi p-pillene ikke kunne blandes med isjas-medisin…I’M NOT CRAZY!! Eller faen, vent nå litt – er det akkurat det jeg er da? haha…oh the self realizations…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.