iknowthatmagazine.com

ANBEFALING: ORANGE IS THE NEW BLACK!

Ja, det stemmer damer, det nye antrekket denne sesongen er fengselsantrekk i oransje eller beige, i hvert fall hvis du følger med på den splitter nye Netflix-serien «Orange Is The New Black».

Til nå har vi sett mye av menn i fengsel; Prison Break og Oz for eksempel er serier som tar for seg livet bak murene, for menn.

Men nå – endelig, har det kommet en serie (basert på en sann historie i tillegg!), som tar for seg livet til kvinner bak murene. En serie hvor kvinnene spiller hovedrollene, og menn står på sidelinja.

Dette er en svart komedie av de bedre, som vil overraske deg, få deg til å le og kanskje gråte litt også.

Serien er produsert av Jenji Kohan som også er kjent for Weeds – og likte du den mørke humoren her, vil du sette pris på denne serien. Produsenten har en god dreis på svart humor, selv med tragiske livshistorier.

I utgangspunktet handler serien om Chapman, hovedpersonen som kun skal sone 15 måneder for smugling av narkopenger, men vi får innblikk i livene til de andre kvinnene som er like interessante; om ikke mer, tør jeg påstå.

Orange is the new black

Se den hvis du har lyst til å se noe annerledes! Forfriskende!

Eneste minus, er at antrekkene varier lite, sånn hvis du er Sex og Singelliv-fan som undertegnede, men det glemmer du fort med de herlige, morsomme og tragiske historiene 😉

Jeg er helt avhengig…

Hvilken serie følger du med på? Anbefaler du denne like sterkt som meg?

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

5 Comments

 1. Line Njaa Viste

  august 5, 2013 at 10:16

  Kjekk anmeldelse! Jeg har nettopp begynt å se denne serien. Etter første episoden var jeg i tvil om hva jeg syntes (ble fysisk dårlig av deler av den, uten å røpe for mye), og jeg kjente en enstrem frykt for å havne i fengsel .;) Er ellers enig med den anmelderen som sa at dramaet er bedre enn komi-delen. Men, må si at etter hvert som man blir kjent med karakterene synes jeg serien blir bedre og bedre. Bra grep at man blir kjent med en av de innsattes bakgrunn hver gang. Anbefales så langt fra min side også (etter tre episoder).

 2. Maria Terzan

  august 5, 2013 at 14:28

  Enig med deg i det. Og du har å glede deg, for den blir bedre og bedre i de episodene som kommer 🙂

 3. Pingback: Vil du se menn i dress eller i mc-skinnvest? - iknowthatmagazine.com

 4. Pingback: DEREK: SE, LE OG LÆR - iknowthatmagazine.com

 5. Pingback: ET ÅPENT BREV OM 2013 - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.