iknowthatmagazine.com

Et lite stykke LA til Norge

Jeansmerket Frankie B ble lansert i Norge i går med musserende drikke og digg musikk.

Det skjedde på Hard Rock Café og designer med mann var tilstede. Det var et tresifret tall av bloggere, journalister og kjendisfolk som sto i kø for å se og oppleve dette nye jeansmerket.

DSC_8229 DSC_8231

Meg inkludert. Jeg stotret inn og fant meg en liten spott innimellom alle menneskene. Fingermat som jeg ikke ante hva var, ble servert og stemningen nådde klimaks da modellene danset på bardisken med jeansene på. Det var egentlig litt kult at de bøyde seg og danset rundt, for da fikk man se hvordan jeansen satt på med så mye bevegelse. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har stått i prøverommet som en statue, fordi jeansen er umulig å bevege seg i. Stretch it is!

Megan fox i frankie B jeans

Designeren bak merket er kona til gitaristen i Guns’n Roses, Gilby Clarke. Daniella Clarke startet jeansmerket i 1999 og kjendiser som Fergie, Megan Fox og Jennifer Lopez har blitt spottet med buksene.(damn!)  Kjennemerket for disse jeansene er at de er low-rise (lave i livet), litt 70-talls vibber og har premium kvalitet. Som designeren sier selv, så har hun vært på jakt etter denne type jeans i all tid – så hun tok likeså greit saksa og klippet buksene selv. Der kom ideèn til å starte Frankie B. Tydelig inspirert av hippiene på 70-tallet med buksene hengende lavt på hoftene.

frankieb

Designet er virkelig noe for enhver smak. Her har du enten plaine, mørke jeans, lilla velour (!) bukser med galaxymønster, USA-flagget, oransje eller blåstjernet. Uansett hvilken modell du velger, så skal buksa få rumpa di til å se digg ut og selvfølelsen til å toppes. Som mantraet til Daniella sier: If the clothes you’re wearing don’t make you feel and look better, then what’s the point?”

I totally agree on that one, guuurr!

Merket finner du på Steen og Strøm.

Les mer fra Julie HER

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.