iknowthatmagazine.com

LATMANNSTIPS: SMINKEVIDEO – HVORDAN FORME BRYN MED KNIV

Jeg har venninner som napper bryna hver eneste dag, og jeg skal innrømme at jeg glad for at jeg ikke trenger det.

Hårene mine er veldig lyse, så de synes ikke – bortsett fra hvis jeg bruker mye øyeskygge… Så, selv om det er aller best å nappe øyebryna så er øyebrynskniven helt fantastisk når man er på tur ut, og ikke har tid til å bruke 10 minutter ekstra på å nappe (ja, fordi man har glemt å fikse de…som jeg gjør…på ukentlig basis).

Man får ikke tak i de så alt for mange steder tror jeg, men denne kjøpte jeg på Vita for noe år siden faktisk 🙂 Det er vel Beter som lager de, så check that out!

Ja, ingen vits i å forklare så mye når vi bare kan SNURRE FILM:

 

Hva tenker dere? Har dere trua? Noen som har prøvd det før?

Se flere sminkevideoer HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

13 Comments

 1. ~Lin

  juli 26, 2013 at 12:18

  Har brukt disse som nødløsning mange ganger for mine bryn ser eg jo ikkje med mindre eg står utenfor badet i gangen.Eg er så over langsynt at det er crazy.

  itt tips er å markere innerkrok,ytterkrok og høydepunkt på brynene med en liner eller noe som gjør at du ser hvor du ikkje skal skjære-på den måten slipper du å skjære skjeivt ( ive done it! siden eg ikkje ser hårene på avstand og ikkje brynene på nært hold)

  Supert produkt og vi selger mye av dem,de ser forresten sorte ut nå fra Beter folkens så dere finner dem i butikkene 😉
  Ellers selger også Sparkjøp dem,da er de sukkertøyfarget.

 2. Melissa

  juli 27, 2013 at 10:48

  Den er sikkert bra til de med lysere bryn, men det hadde vært stygt med mine mørke bryn. Har opplevd før at mens jeg holde på å nappe, at når jeg ikke får tak i hele hårstrå fra roten, og det ligger litt igjen, så vises det som en liten svarte prikk. Ikke særlig fint!

  Kunne egentlig tenkt meg å lære å utføre threading på meg selv, men bortsett fra Oslo er det nok ikke så kjent her i Norge.

  • Tove Eggen

   juli 27, 2013 at 10:57

   Ja, funker best på lyse hår og noen brune – men threading er jo helt fantastisk! Skal lære meg det og prøve å lage en video! Ser så lett ut, men har en følelse av at det, vel- kanskje ikke er det? haha 🙂

 3. ~Lin

  juli 28, 2013 at 11:59

  Mellisa vet ikkje hvor du bor,men her i Bergen har eg fått utført threading hvertfall siste 8-10 år. Her er mange dyktige :)Så er kanskje bare å spørre rundt? Mange frisører og hudpleiere gjør dette,og noen holder kurs også 🙂

  • ~Lin

   juli 28, 2013 at 12:01

   Melissa Unnskyld pcen hang seg opp så du fikk en ekstra L og en for lite S i navnet ditt beklager 🙁

  • ~Lin

   juli 28, 2013 at 12:01

   Melissa pcen hang seg opp så du fikk en ekstra L og en for lite S i navnet ditt beklager 🙁

 4. Sne

  juli 28, 2013 at 20:34

  Hei – hvorfor kan man ikke gjøre det mot hårets retning?

  • Tove Eggen

   juli 30, 2013 at 10:17

   Det er litt det samme som at man helst ikke skal barbere kjønnshårene mot hårene – huden kan bli irritert. Men man reagerer forskjellig så hvis det er noen hår man letter får tak i ved å snu kniven, kan man teste et lite område først og se hvordan det går 🙂 Klemmer fra Tove

 5. Anne M

  juli 28, 2013 at 21:46

  Hei, har prøvd det i helga og syntes det funket helt greit. En bra easy fix når du ikke har tid til noe annet. Og sånt liker jeg 🙂 Og ikke var det så skummelt som jeg først trodde heller..:)

  • Tove Eggen

   juli 30, 2013 at 10:15

   Så kult å høre, Anne! Absolutt best å nappe når man har tid, men ja – veldig raskt og overraskende enkelt 🙂 Klemmer fra Tove

 6. Line Njaa Viste

  august 5, 2013 at 10:39

  Jeg er avhengig av disse (smålat som jeg er)! Har også prøvd en elektrisk variant som jeg også kjøpte på VITA, men denne gjelder det å være stødig på hånda med, ellers kan man fort sitte igjen med mindre bryn enn man så for seg 😉

  • Tove Eggen

   august 5, 2013 at 13:10

   Elekstrisk?? How have I missed this!? Det er jo ENDA mer latmannskap, I love it! haha…Må finne asap 😉

 7. Pingback: ET ÅPENT BREV OM 2013 - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.