iknowthatmagazine.com

Gøril tester gel-lack

Jeg elsker neglelakk, men hater å bruke tid på neglene.

En gang i blant har jeg gått på neglesalong for å få støpt negler, men jeg har aldri klart å følge opp med vedlikehold osv.

Heldigvis har jeg negler av ”god kvalitet”. Det vil si at de er ganske harde og fliser seg sjeldent. Jeg er avhengig av å bruke håndkrem, så neglene får en del fuktighet herfra. Men å lakke negler? Det er kjedelige greier. Det tar for lang tid, og resultatet varer for kort.

Men så fant jeg Depend Gel-lack kit i butikken. Pakken inneholdt Led-lampe, basic coat, top coat, remover og før/etter-rens og kostet ca kr. 500. Jeg slo til umiddelbart. I tillegg kjøpte jeg en farge jeg likte.

Jeg fulgte bruksanvisningen til punkt og prikke og voila! Nydelige nylakkerte negler var resultatet en halvtime etterpå. Og neglene var klar til bruk med en gang! (Og det for mindre enn jeg måtte betalt i neglesalong.)

test gellakk gel-lack

Det mest fantastiske med dette er jo selvfølgelig holdbarheten. Neglelakken sitter 100% og skinner i godt og vel fjorten dager. Fantastisk!

Problemet meldte seg først når jeg skulle ha produktet av neglene. Det var en traurig oppgave. Og neglene så ikke særlig godt ut, men jeg har faktisk fortsatt med produktet siden.

Kan allikevel anbefales!

Et godt tips: Kjøp deg en flaske aceton på apoteket, og bruk den i stedet for ”remover” som følger med i pakken.

Lykke til!

Les mer fra Gøril HER!

Comments

comments

Gøril er redaktør for Leselykkemagasinet og har vært en lesehest hele livet. Gøril går inn i ting helhjertet og lever litt etter Pippis ord: ”Det har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra.”

7 Comments

 1. Rikke

  juli 26, 2013 at 10:22

  Hei Gøril 🙂

  Kjempe fint innlegg om gel lack, men vil anbefale å file av gelen, istedet for å bruke aceton, siden aceton ikke er så bra til gel som til akryl og du vil skåne neglene dine mye. En god og grov fil er alltid bra å ha og fjerner geleen lett fra neglene 🙂

  Mvh Rikke, utdannet negldesigner 🙂

  • Gøril

   juli 26, 2013 at 17:18

   Takk for tipset, Rikke! 🙂

  • ~Lin

   juli 26, 2013 at 23:52

   Hvordan fjerner du resten? Tenker på at du ikkje skal file ned hele neglen. Har mange eksempler på kunder kommer inn til meg etter å ha fått filt ned neglene etter gel lack i salong og neglene er supertynne og flisete -noe de ikkje var før og er ganske fortvilet
   Tips?

   Tusen takk!

   • Rikke

    juli 30, 2013 at 11:27

    Ja, neglene kan bli tynne, men hvis man filer de ned hos en negldesigner som er utdannet, så skal de være like fine når man tar de av. Eneste gode rådet er at man legger et tynt lag med gel for å beskytte de etter all filingen. Og gel er veldig kjapt å file ned motsatt av hva akrylnegler er.Og jeg ville anbefalt til kundene dine at de ikke filer de ned selv, for da filer ofte folk av for mye. Aceton tørker ut alt av negler og hud, så ville kun brukt det til akrylnegler, som er veldig tungt å file av. Skaff deg elektriskdrill kurs, da går det veldig fort å file 😉

    • Lin

     juli 30, 2013 at 12:41

     Takk for veldig godt svar-vi bare selger lampene og utstyret i butikken,eg er ikkje lengre negledesigner,sluttet med det før det ble populært så sånn kan det gå:)
     Da har eg godt svar til kundene,men de skal ikkje file med drill selv 😉

 2. AC

  august 8, 2013 at 09:48

  Har veldig lyst til å kjøpe ett lignende kit selv.
  Det eneste jeg lurer på er om man kan velge lakker (farger) fra ett annet merke? Eller om det har noe å si..

 3. Gro

  oktober 24, 2013 at 18:23

  Hvor kjøper man kit for 500 kr?
  Kan man bruke vanlig neglelakk ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.