iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: HVIS MAN MÅ KJØRE 90’S GRUNGE STIL…

Jeg har ikke vært så komfortabel med å bruke så sterke farger (føler at jeg har vært der før, ikke sant, 90-tallet 😉 ) og særlig ikke gult, men falt helt for denne skjorten på salg fra H&M, og følte meg svært så komfortabel i den da jeg stylet den med et litt rått skinnskjørt og boots. 90-tallet kommer tilbake for fullt nå, og det er ikke min æra, selv om mange elsker grunge stilen…men jeg skal gjøre noe av den til min, bare vent og se 🙂

bilde

Les mer fra Sonja HER!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

5 Comments

 1. Maria Terzan

  juli 27, 2013 at 08:32

  Du ser smashing ut! 🙂 Tøft antrekk, vågalt også, og som vanlig får du det til å funke 🙂

 2. ~Lin

  juli 28, 2013 at 12:06

  Tøft Sonja! Gult er heftig,bruker ikkje mye av det selvom eg er veldig mørk. Elsker glade farger,på jobb blir det sort og kvitt og eg e SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lei nå. Hadde vi enda hatt en ordentlig uniform enn bare jeans og sorte bukser og en topp i sort eller kvitt hadde det jo vært greit,but nope 😛
  Så når eg kommer hjem slenger eg ut håret -hvis eg gidd. Kl 22 om kvelden e man ikkje higen på å pynte seg haha

 3. Sonja Durand

  juli 28, 2013 at 17:41

  Ikke så fristende å pynte seg etter ti om kvelden, nei. Jeg kan iblant pynte. meg på jobb, avhengig av hva jeg skal den dagen. Liker det jeg,,hverdagspyntinga:-)

 4. Terje M

  juli 29, 2013 at 23:08

  For et lekkert antrekk! Du kler skinnskjørt kjempebra. Det er litt synd om damer flest liksom kvier seg litt for å bruke skinn (skjørt), at det er litt vågalt og «på kanten» for å si det sånn, for det er det nemlig ikke. Ikke at jeg tror du tenker sånn altså, men jeg vet om mange som gjør det. Skinnskjørt burde brukes oftere…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.