iknowthatmagazine.com

FILMANBEFALINGER: MYE KINO-SNADDER Å GLEDE SEG TIL!

Sommeren er på topp akkurat nå, men høsten kommer fortere enn vi har lyst til (med mindre man gjør som Tove å flytter til Barcelona. Sjekk ut hennes reisetips HER forresten!)

Og hva er vel bedre enn en god film når høsten slår til og du atter en gang må ta på deg fjorten lag med klær igjen.(Kjære global oppvarming – Hvor er du??)

Her er mine filmtips for høsten og vinteren 2013

Okay, august er ikke høsten, men kommer en del gode filmer allerede da 😉

August:

9.8: RED 2

Endelig kommer oppfølgeren til den utrolig herlige actionkomedien RED. Helen Mirren er en grunn alene til å se filmen. Vet ikke om så mange andre damer over 60 år som ser så sprek ut, og som tar så tøffe roller! (Nynner på Wenche Myhres «Når jeg blir seksogseksti») Andre kjente skuespillere er Bruce Willis, John Malkovich, Catherine Zeta Jones og Anthony Hopkins. Se den første RED filmen øyeblikkelig, og vær klar til toer’n kommer!

 

30.8:  Behind the Candelabra

Michael Douglas i rollen som den verdenskjente pianisten Liberace, og Matt Damon i rollen som hans mye yngere elsker. Filmen handler om deres seks år lange forhold. Gleder meg veldig til å se de begge i roller som er ulikt noe annet de har gjort før!

 

30.8:  Pioner

Aksel Hennie i en ny norsk thriller som handler om starten på det norske oljeeventyret. Folk kan si hva de vil om hvor lei de er av at han «alltid» dukker opp i norske filmer. Jeg mener han er en av de beste norske skuespillerne vi noen gang har hatt, og skal definitivt rigge meg til på kinoen for å se denne!

 

September

6.9:  Riddick

Jeg er skikkelig svak for actionfilmer, og dette er film nr. 3 i rekken om Riddick. Film nr. 2 imponerte ikke på samme måten som nr. 1 gjorde, så håper virkelig at de går tilbake til feelingen som den første filmen ga. Vin Diesel spiller hovedrollen som Riddick i denne sci-fi/action filmen.

 

20.9:  A thousand  times good night 

Den norske regissøren Erik Poppe har fått med seg blant annet Juliette Binochet og Nicolai Coster Waldau på laget. En dramafilm om en dame som jobber som krigsfotograf. Hun slites mellom familielivet og jobben, og under ett oppdrag hvor hun følger en kvinnelig selvmordsbomber i Kabul blir hun hardt skadet. Det vil sette familielivet hennes på en tøff prøve. En av filmene jeg gleder meg mest til i høst!

27.9:  Turbo

Her er en for kidsa (og for de voksne, hvem liker vel ikke en herlig animasjonsfilm?). En liten hagesnegle ønsker seg turbofart, og får en dag ønsket sitt oppfylt. Da sikter han mot å vinne billøpet Idy 500. Ta med deg barna og løp på kino! 🙂

 

Oktober

11.10:  Diana

Naomi Watts i rollen som prinsesse Diana, i filmen som omhandler de siste årene av hennes liv. Denne ser virkelig interessant ut!

 

18.10:  Sin City 2

En film som har vært utsatt leeenge, og som jeg har ventet like lenge på! Har du sett Sin City skjønner du hvorfor jeg har ventet sånn. Herlig sært, med mye action og en helt spesiell stil i svart/hvitt med små innslag av farge. En film enhver filminteressert bør få med seg!

 

25.10:  Out of the furnace 

Christian Bale spiller en storebror som bestemmer seg for å ta loven i egne hender etter at hans lillebror spilt av Casey Affleck forsvinner, og politiet feiler under letingen. En thriller/dramafilm som virker veldig spennende. Christian Bale er kjent for å gå veeeldig inn i rollene sine.

 

Dato ikke satt:  Lovlace

Amanda Seyfried i rollen som Linda Lovlace som for alvor ble kjent i den kontroversielle pornofilmen Deep Troat. Filmen handler om Lovlace sitt liv før og etter den kontroversielle filmen ble spilt inn. Seyfried har allerede fått mye god omtale for sin troverdige rolletolkning.

 

Det var noe av moroa som kommer, MEN – det er faktisk enda mer! Så DET skal jeg snakke om neste uke 😉

HVILKEN FILM GLEDER DU DEG MEST TIL Å SE?

Les mer fra Jeanette HER!

 

Comments

comments

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv-serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat - og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

3 Comments

 1. Lin

  juli 19, 2013 at 20:50

  Riddick!!!!
  RIPD
  City of Bones ( lest alle bøkene i serienene the immortal instruement og clockwork bøkene )
  Monsteruniverset
  Pasific Rim
  Percy Jackson
  Elysium
  Gåten Ragnarok

  og det bare for å nevne noen!!!!!

  takk for kjempemasse gode tips fra deg!!

 2. jeanette

  juli 21, 2013 at 17:02

  Enig i alle de Lin!:) Men jeg måtte begrense antall filmer å skrive om, ellers så hadde dere blitt sittende å lese alt for lenge;)

 3. Pingback: Filmsnadder 2013! Dette kan du glede deg til i November og Desember - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.