iknowthatmagazine.com

VINN BILLETTER TIL ØYAFESTIVALEN!

Det kløøør i ørene etter Øyafestivalen!

(FOTO: Rashild Akrim, Nrk P3)

Jeg kan ikke forklare hvor mange magiske musikkøyeblikk den festivalen har bydd på (selv om ingenting topper Roskilde i min bok), men spesielt vakkert var det å oppdage Florence + the Machine, type én måned før de bare eksploderte på verdensbasis. Jeg hadde hørt litt på én sang den samme dagen mens vennegjengen satt og vorsa, gjorde oss klare og sminka oss i takt til «Rabbit Heart» – så forhåpningene var store. (Husker dere dagene hvor livet dreide seg om å sminke seg med jentene før/under vors? ahh…sukk…haha…)

MEN KONSERTEN VAR STØRRE!

Florence, med sitt ildrøde hår, grønnaktig skimrende kjole som hoppa rundt og dansa og sang som en gud! Jeg tror alle i publikumet skjønte at dette kom til å ta av og bli noe stort. Og det gjorde det jo…

Selv om jeg var skeptisk over at noen skulle kødde med en av mine alle-time favorites, Candi Station’s – «You’ve Got The Love» – så var den så perfekt gjort, uten å være for imitert, at den ble nærmest Soundtracket  til året jeg bodde i London 2009-2010.

Er det ikke gøy å linke minner til musikk?!

Anyways – jeg skulle gjerne vunnet billetter til Øya, men jeg er her…og ikke der…så jeg HÅPER at en av DERE vinner istedenfor!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.