iknowthatmagazine.com

HVA LIKER GUTTA BEST?

Ok, ok – før vi tar helt av her…JA DA, vi bryr jo oss egentlig ikke til syvende og sist om hva gutta synes om sminken og klærne våre...(bortsett fra at vi gjør det fordet) – MEN, er det ikke gøy å vite hva gutta synes? Det er jo mye bedre enn «du ser kjempefin ut, let’s go!» til alt man viser frem…haha…

Så, på kamille.no har vi lagt ut noen bilder av undertegnede (narsesistisk som jeg er) og spurt gutta hvilken sminkelook de helt ærlig liker best…Og ja da, vi skal bruke denne informasjonen til noe gøy..hihi…

Check it HER!

Så – jenter, kan ikke dere be gutta i livet deres ta seg en tur innom og legge igjen en stemme? (nei, vi har ikke lov til å jukse og stemme selv og jeg nekter for at jeg allerede har stemt én gang fordi jeg ville se hvilken som lå ann i teten – IT WASN’T ME!)

Men, for all del ladies – fortell meg gjerne i VÅRT kommentarfelt; hvilken sminkelook liker DERE best?

KJØR (livsviktig) DEBATT!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

 1. marita

  juli 18, 2013 at 20:16

  Look #3 tror jeg. Likte alle godt, men 3 stikker seg litt ekstra frem. #6 også fin. FineFlotteTove – ny #hashtag opprettet! 😀

  Klem, M

 2. Line

  juli 26, 2013 at 17:58

  Min favoritt er nummer en! (Alle var kledelige og proft lagt, dog). 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.