iknowthatmagazine.com

ALDRI MER RENNENDE MASKARA!

Dette er kanskje det folk spør meg mest om – hvordan unngå at maskara smitter over på huden/renner i løpet av dagen.

Så, jeg lagde en sminkevideo for Kamille.no om det jeg! 

Dette trikset  har jeg fortalt flere av dere om før, og nesten samtlige har kommet tilbake og sagt at det funka, så det er veldig gøy…

Men, som det står i artikkelen – for noen er det faktisk umulig, dessverre…MEN, man MÅ ikke bruke maskara!

Så, hvis du er en av de som ikke får maskaraen til å holde seg på vippene uansett hva du gjør anbefaler jeg en av disse ELLER alle tre:

1. Smink deg uten maskara – det går! HER er en video om hvordan, men det finnes mange flere muligheter

2. Farg vippene med permamentfarge (som jo ikke er permanent, men pytt) og bruk gjennomsiktig maskara for å gjøre vippene lengre og med bøy. Dette kan du lære opp kjærsten til å gjøre på deg – DET GJORDE JEG! haha

3. Sett på lash-extension! Nei da, dette er ikke bare for 19-år gamle bloggere; sjekk bare HER da sjefen min testa det! Og Tone Damli stilen HER!

HAR DERE FLERE TRIKS TIL HVORDAN MASKARA HOLDER SEG PÅ PLASS?

HVILKEN MASKARA SOM FUNKER BEST FOR DEG?

Les mer fra Tove HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.