iknowthatmagazine.com

SVAR: PRIMER, HØSTMOTE, NATURLIG JOBBSMINKE ++

Da er ukas svar på DERES spørsmål om mote og makeup klare og siden det ikke var over 40 spm som sist uke, kan jeg svare dere direkte og dere som sendte inn spm er så klart med i konkurransen om å vinne masse masse sminke! 🙂

Anne M skriver:
Hva med høstmoten i år, hva slags trender kommer? Kommer du til å lage en DIY kanskje…?

Hei Anne!
Du, den blir spenstig og en som alltid har vært en stor favoritt hos meg..men nå må jeg finne ut av hvordan jeg skal bruke den som 29 åring – PUNK!
Yes, høstmoten som vi ser fra fashion week går i goth, grunge og punk…det finnes mer så klart, heldigvis for mange sikkert. Men jeg elsker stilen og musikken så forvent både videoer og artikler fra meg om dette 🙂

Linda M skriver:
Bruker kun matt pudder, mascara og lipsyl som hverdagssminke. Har du noen tips til hvordan en kan bi litt mer fresh på jobb uten å se så sminket ut, og uten at det tar så lang tid på badet? Tusen takk for flott spalte, og du er og en inspirasjon slik at jeg tør å prøve nye ting(les:klær).

Tusen takk for det, Linda – utrolig motiverende å høre 🙂 Jeg tenker det er fint å bytte ut det matte pudderer med en matt foundation. bb eller cc krem? det er faktisk hakket mer naturlig når det brukes lett. men, de to produktene som vil gjøre størst forskjell er en liten kajal/eyeliner ytterst på vippekanten og en frisk eouge a la peacykeen fra MAC 🙂

RASK OG ENKEL SMINKE MED 5 PRODUKTER VIDEO

Alba skriver:

Hvilke 10 produkter er et must å ha i sminkepungen?

Godt spm som jeg kan gjøre en hel sak på. Men om man bar skal ha 10 produkter, så burde de være (utenom koster):

 1. Flytende/krem-concealer
 2. Foundation (eller bb/cc/farget dagkrem)
 3. Gjennomsiktig pudder/farget pudder
 4. Rouge i fersken-rosa farge (brukes til kinn og øyne)
 5. Matt brun øyeskygge med litt rødskjær (til øyeskygge, kajal og bryn)
 6. Skimrende basefarge (til øyne og highlight)
 7. Komplimentærfarget øyeskygge til din øyenfarge
 8. Sort kohl blyant
 9. Flytende eyeliner
 10. Maskara

Da kan du i teorien gjøre alskens sminke faktisk!

Annie skriver:

Heihei! Jeg er, som deg, str 46-48, men 15 cm lavere. Jeg sliter med å finne kjoler som sitter fint over bryst/mage, jeg har en d-cup, men enda større mage.. :/ Bred rygg i tillegg. Har du noen gode, konkrete tips? Empiresnitt funker bare IKKE, da ser jeg gravid ut.

Du har helt rett – empireliv er det verste for oss! Først og fremst må man, som meg være bevist på at magen ikke blir borte av klær – men man kan gjøre ting «riktig». For mindre byste trenger man v-utringning. En rund og høy hals gjør området større, så en «wrap-around» kjole er perfekt. Men, materialet er viktig. Helst litt tykke stoffee som denim, lin eller flere lag i en og samme kjole med draping er det beste! Få gjerne bein fram med en kjole som stopper rett over knærne – eller gjør som meg, gå for tettsittende blyantskjørt med en løs overdel som går ned i skjørtet og dras litt ut igjen. Funker hver gang 🙂

KJOLE OG FESTANTREKK VIDEO

 

Anette skriver:

Hei! Lure på om du veit en knall plass til å få fine bikiniar til dei som er litt større over brysta?? Har 75H, og det er seriøst umulig å finne noke som både passa og ser bra ut synst eg… har sjekka change og netty! Pluss alle dei vanlege plassane lindex, cubus…osv. og ellos. Hjeeelp meeg! Haha…

Jeg har flere bikinier i år fra Kappahl xlnt som virkelig har vært de beste noensinne! Til og med den uten stropper holder puppene på plass og høyt hele dagen, uten problem – that’s a first! Ellers ville jeg ha anbefalt Change, men de hadde du testa…så da kan Kappahl xlnt være verdt et forsøk 🙂

Madeleine skriver:

Hei Tove! Har du noe erfaring med produktene til Make Up Store? Er det noe de er spesielt kjent for/gode på?

Jeg har prøvd det meste fra Make Up Store, og et av mine favorittproukter kommer fra de, nemlig wonder powder. Mange digger øyeskyggene, jeg er ikke like imponert. Synes de drysser for mye i forhold til prisen…men fargeutvalget er topp! Kostene er også særdeles gode, og mange av foundatione er bra. Glittereyeleinere er de spesielt kjente for, sammen med trio concealer (som er litt for tørr for min smak).

Sarah Y skriver:

Hei Er det bra for huden å ha prøvd flere foundatuion.? Jeg har flere merker fra Mac, max factor, makeup for ever, maybelin, guerlain osv….. Jeg varer hverdag. Jeg lurer på er det lurt å ha en fast og er det skadelig?

Hmm…bra spm, i teorien er det greit for huden å ikke bare bruke samme produkt. Spesielt når det kommer til hudpleie. Foundation (bort sett fra noen rene mineralmerker) er ikke bra for huden, men trenger ikke være skadelig heller så lenge den fjernes etter 8 timer helst. Jeg merker ikke nødvendigvis forskjell på huden så mye som jeg tester foundation, bare hvis akkurat den inneholder ingredienser som jeg reagerer på. Så nei, tror ikke du skal være for bekymra for det 🙂 MEN – ikke bruk foundation hver dag. 3-4 ganger i uka holder i massevis!

Karin skriver:

Hei, eg hadde eit spørsmål i forje veke ang foundation til kombinasjons hud og fekk anbefalt Clinique moister sugar. Lure no på om den vil gjevne ut hud tonen?dekker den godt? Er lit ujevn i fargen, lit raud rundt naso og får let raudhet etter kviser/ urenheter.

Hei Karin! Den har en middels dekk, men man kan jobbe den opp mer (2-3 lag). Hvis du er ute etter enda mer dekk, anbefaler jeg Face & Body fra Make Up For Ever. En litt større invistering, men vil vare mye lenger og sitter fantastisk! 🙂

Karin skriver:

Har du ein god primer til under øye å anbefale som jevnet ut linjer?

Under Eye Primerene fra Smashbox er topp!

Takk for alle fine spørsmål, og neste onsdag kan dere spørre flere dere måtte ha på lager for å være med i DENNE konkurransen!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. Kristin

  juli 14, 2013 at 21:03

  Ser du anbefaler å sjekke ut bikiniene til kappahl XLNT. Synes de har veldig fine bikinier, problemet er at de begynner på 80 og siden jeg bruker 75 blir de for store. Ser hun som spurte også bruker 75, så da er det vel ikke aktuelt for henne heller.
  Sliter virkelig med å finne selv, men fant noen fine som satt perfekt på ebay. Fra merket Freya 🙂

  • Tove Eggen

   juli 15, 2013 at 09:59

   Oj, det visste jeg faktisk ikke! Så dumt – men takk for tips! 🙂

 2. Lin

  juli 14, 2013 at 23:19

  Kristin og Anette og alle de av oss som er smalere rundt ryggen ( 65-75) med større cuper F-J så finner vi disse på Netty og Change ( Change sine er litt liten i str og man blir ofte litt flat -sorry Change )OG man MÅ være tidlig ute pga de har få av hver modell i vår størrelse. Vi er desverre ikkje mange nok til at de tar inn flere i vår størrelse.

  Freya er fine eg liker de godt,men Bella Donna er FANTASTISKE!! Disse gir deg utrolig flott løft uten at du blir flat og ender opp med puppegrevinneheng under armene 😛 lite lekkert. Ellers bikinivalker på ryggen som man får av for små cuper.
  Drar du til UK eller USA på shopping så anbefaler eg å kjøpe en HAUG med bher i din størrelse,prisen er nesten halv av prisen her og etpar bikinier event bikinioverdeler så har du 😉
  Du kan handle på nett butikker,men husk at tollen nesten overgår hva du fikk i avslag i prisen.
  Kanskje vi får slå oss sammen? Lage en serie med fine bikinier som passer oss? yex grunder ide 😉
  syns eg er det:
  Desperate Housewives Bikinis HAHA

 3. Marthe

  juli 17, 2013 at 19:37

  Lindex hadde en grønn bikini i dobbel DD cup bruke Change 70 h men den passet faktisk. Men det er eneste bikinien jeg har funnet utover de konete modellene til Change (min mening ). Vil gjerne ha video om undertøy som passer jeg ha kjøper fra Victoria Secret men tollen er drøy. Samt det blir lang ventetid, kjedelig å være smal rundt livet og stor i cupen. Alle de fine søte bh til HM Lindex Kappahl osv er aldri over C/D cup.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.