iknowthatmagazine.com

DAMER SOM INSPIRERER OSS: Else Kåss Furuseth

Åja, dere så den nok komme. Råere dame finner du ikke. Det krøllete, ville håret,  spretten og full av glede. Jeg kan ærlig talt ikke se for meg Else, gjøre noe slemt.

(Foto: printscreen Tv2 youtube)

Er det en type mennesker jeg digger her i verden, så må det være de som virkelig er seg selv, og ikke tar seg selv så selvhøytidelig. Dere kjenner nok Else best fra Torsdag kveld fra Nydalen, på tv2- men hun har også satt opp sin egen forestilling ”Kondolerer” som handler om selvmord. Både hennes mor og bror tok selvmord da Else var kun et lite barn. Jeg tenker bare ”Hvordan i huleste klarer hun å være så innmari morsom og livlig?”

Fy søren, på karrierekvelden Stella hadde for et par måneder siden – var frøken Kåss konferansier. Jeg lo fra ende til annen, alt på grunn av denne dama.  Når hun skal gjøre narr av noen, så er det som oftest av seg selv, og dette synes jeg er helt fantastisk! Talefeilene, utseende og andre selvironiske problemer. Tenk om alle damer kunne vært som Else. Dritet i å alltid prøve å være den perfekte kona, moren, venninnen eller kollegaen – og vist seg for den man er. For alle har feil og mangler. Og hva er vel bedre enn å bare le det bort? En verden full av selvironi, der har du virkelig Else Kåss Furuseth. Tenk en HEL verden full av sånne mennesker! Guuud, det hadde vært lættis.

Den 32 år gamle dama er singel og lesbisk. Eller legningen vet hun ikke helt selv enda, men hun har hatt en kjæreste- og det var en jente. Men hun har uttalt at hun kan falle for begge kjønn. Tipper at det ville blitt et festlig samboerskap å bo med Else, og det er jo bare rart at hun ikke har kjæreste?! Husker dere fin i matrosdrakt -videoen?  Eller hva med ”I like all the girls” fra Torsdag Kveld Fra Nydalen? Komfortabel i egen kropp, og ikke redd for å blotte seg. SNAKK om å by på seg selv! Haha!

 

Vi digger Else og dette er ei dame som virkelig inspirerer i hvert fall meg til å jekke ned på selvhøytideligheten.

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.