iknowthatmagazine.com

Er du TØRR og kanskje litt sensitiv? (jada – vi snakker om huden fremdeles)

Har du stram hud med tette små porer som ikke syns, og blir tidvis lett rød av kulde eller varme;  har du mest sannsynlig en senstiv hud som ofte er normal mot tørr eller bare tørr.

Noen ganger føles det som om huden krymper og blir for liten etter dusjen – og da har du i allefall tørr hud; nesten på grensen til mumifisert 😉

Da er det viktig med fukt og næring og ikke stresse denne huden, da kan du få kviser – jepp fullt mulig med tørr hud også! Eller den kan begynne å flasse.

Den tørre huden kan ikke limes på igjen folkens,den er død! Få  den vekk slik at du kan utnytte de gode kremene dine – de er jo DYRE nok!

Bruk enkle kremer uten mye dill dall om du er yngre, som Sensilis Glacier Essence for tørr hud, eller Rosekrem fra Dr. Haudhka eller Korres.

Er du voksen, er det veldig lurt med et serum under kremen som for eksempel Gulldråpene fra Sensilis Elixir under dag og nattkrem.

 

Har du veldig tørr hud, kan faktisk Omega 3 og Nattlysolje ( som inneholder Omega 6 hjelpe). Noen ganger hjelper det ikke bare å smøre utsiden nemlig 😉

 

Serum og krem kan være bedre enn én fet krem. Se på det som en svamp før du tar vann på den; da blir bare såpen liggende utenpå. Når du tar vann på går, såpen lengre ned i svampen og det samme skjer med hudem.

Så ta på serum først, den trenger seg langt ned i huden og huden bruker opp næringen før den forstår at «oh, hei dette er ikke mitt?» – oppdrag utført!

Gå så over med kremen etter serumet,  for å gi masse fukt og næring til huden og for å holde på serumet  da dette ofte fordunster om ikke noe ligger utenpå.

Serum kan brukes dag  og natt eller en av delene.

 

PRODUKT ANBEFALINGER:

 

 

 

 

 

 

Er dette din hudtype?

Har du en annen hudtype så kommer det mer neste gang 😉

 

Comments

comments

2 Comments

  1. Pingback: LOW FAT, HIGHT FAT? NEI, VI SNAKKER IKKE OM DIETT! - iknowthatmagazine.com

  2. Pingback: TØRR OG FET HUD? WHAT? - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.