iknowthatmagazine.com

TAXFREE, HÅRFARGE, TROLL, VEKTTAP OG TRENDER – ENDA EN UKE PÅ IKNOWTHATMAGAZINE

Hei folkens!

Husker dere da vi gikk og klagde over snø og kulde, som vi gjør hvert år, og lengta etter sommeren? Var ikke det typ – i går? Men nei da, her er vi i begynnelsen av Juli alt og Norge har allerede opplevd noen av sine varmeste dager. Barcelona, hvor jeg bor, har vært iskaldt (i spansk forstand), men ENDELIG har verdensgradene utbalansert seg og blitt enige om at joda; det blir tradisjonell sommer i år også!

Her på iknowthatmagazine har vi hatt en mildt sagt spennende uka, not the good kind; min splitter nye (4 mnd) all-in-one touch data fra HP bestemte seg for at Hard Disken ikke fikk være med å leke lenger, så de siste 10 dagene har alle artikler blitt lagt opp fra ymse laptopper som kunne ha skrudd seg av hvert øyeblikk…MEN, vi kom oss gjennom nok en uke med morsomme, fine, rare og interessante (er håpet) saker som vi jenter liker – og det håper vi at dere har nytet fra stranda, kontoret, verandaen eller flyet. For det er vel ikke tilfeldig at akkurat denne uka har vi hatt mange lesere fra Hellas, Spania, Italia og Krotatia? Haha…og vi digger at vi får være med på ferien deres! Rop ut hvis du er en av de som har ferie-lest iknowthatmagazine!

Leser Karianne har straks ferie, og skrev derfor en fantastisk «Leserne tipser»-sak om hvordan best pakke kofferten veeeldig bra og nyttig! 

Og hvis dere er på reisefot, så håper jeg at dere sjekka hvilke produkter som er smarte å kjøpe på Taxfree?, som var basert på mine egne reiser i det siste. Og mens jeg lata som jeg var en jetsetter, så var skribent AG i dåp med DENNE fantastiske flettefrisyren som ble lest opp og ned i mente – mange som trenger tips til dåp/bryllupsfrisyrer om dagen forståelig nok :).

Ukas «min historie» ble skrevet av fine leser Ida, som deler sin kamp med vekta; en historie som mange, meg selv inkludert følte traff spikern på hva vi selv har gått igjennom. Veldig fin og morsom lesning!

Og EOS kom med veldig gode nyheter om at 100% av inntektene til en ny limited leppepomade vil gå til den amerikanske Brystkreftforeningen! JIPPI!

Sommer’n er virkelig tiden hvor man burde leke seg med trender, og tørre å sjekke ut antrekk man vanligvis ikke bruker – spesielt når man er i utlandet er dette lettere (why?). Så vår dyktige mote- og skjønnhetsskribent, Julie, skrev om hvilke trender du ikke skal være redd for i sommer og hvordan de kan brukes til stor entusiasme fra dere!

Og for dere som virkelig har lyst på en forandring i sommer, og tenker på å farge håret hjemme selv – vel, da anbefaler vi at du sjekker saken til Lin først om hva du må vite for å farge håret hjemme, først! Let us know how it goes!

Mens Caroline slo opp med sine negative troll, og jeg fant tilbake til mine skjønnhetsidealer fra 90 tallet, så tipsa Elisabeth oss om at det faktisk går ann å bruke disse spray-on strømpebuksene! Og dette tror jeg vi alle gleder oss til å sjekke i sommer!

Og hvis det er sånn at det faktisk regner i Norge, som det jo er all grunn til å tro...så er det bare å slenge seg på sofaen med et par strikkepinner og Skappel-genseren, akkurat som Caroline gjør når hun vil føle seg som den kuleste dama i gata!

Og selvfølgelig kan vikke (selv om vi burde) glemme dagen jeg trodde Primark kom til Norge….nuh vel…

«Du spør, Vi svarer» ble startet opp igjen med MAAASSE spørsmål fra dere om mote og makeup – og halvparten ble besvart i dag mens resten kommer i morgen 🙂

Og det var bare noe av det vi fikk skrevet om denne uka, så neste uke kan dere vente enda mer dagens outfits, sminketips og VIDEO (!), sommermat, reisetips, imponerende damer, shoppingguider, hvilke trender vi skal holde oss laaangt unna og masse masse mer!

Hvis dere har noen tips eller «min historie» å dele, så er det bare å maile de på iknowthatmagazine@gmail.com !

Takk for en fantastisk uke, og håper vi sees her igjen i morgen også!

Klemmer fra Tove – Redaktør

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Lin

    juli 7, 2013 at 23:28

    Jippi vi gleder oss til masse nytt og spennende og litt gøy å lese gjennom eldre artikler igjen også 😉

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.