iknowthatmagazine.com

DO THIS DON’T: BRUK HARRY PRODUKTER – UNNGÅ BLEIKFEITE BEIN!

(Stor hit i Asia tydeligvis…)

Har du, som meg  – ALLTID bleike bein?

Den norske sommeren er ikke til å skryte av, lite sol og mye regn (i hvert fall i Bergen). Uansett hver mye jeg soler meg (med solbeskyttelse!) så blir legger og lår aldri brune. Det er ikke en antydning til det en gang!  Jeg er ikke fan av selvbruning heller. Det lukter vondt og uansett hvor mye jeg forbereder huden med skrubb ditt og datt, så blir det skjolder!

Men nå er redningen her, dette produktet kom jeg over i tilbudskurven (faktisk!) på jobb: Strømpebukse på boks!!!

securedownload

Ja! du hørte helt riktig. Man sprayer produktet på huden og masserer utover, resultatet: Brune og flotte bein! Huden ser i tillegg jevn og glatt ut. Helt fantastisk spør du meg, den dekker over flekker, sprengte blodkar, blåmerker og arr. Jeg synes også at appelsinhuden blir mindre. (JA! Jeg har appelsinhud!)

Dette blir som en slags pudder foundation for leggene, man kan også bruke de på armene også. Den er vannfast så den vil ikke renne av i regn.  Også slipper man å gå i klam strømpebukse som bare glir ned hele tiden. Hvis man skal ha det av, er det bare å vaske av med varmt vann og såpe, og skrubbe godt med en klut. 😉

Genialt, eller hur??

Les mer fra Elisabeth HER!

NOEN ANDRE SOM HAR PRØVD STRØMPEBUKSE PÅ BOKS??

Comments

comments

Elisabeth Marie er en hudpleier som er høyt og lavt og med mange ideer i hodet på en gang. Hun elsker friluftsliv, fisketurer med rosa fiskestang (VIKTIG), ski (slalom og bortover-ski) og trening. Parallelt med dette, liker hun å ligge på sofaen å se The Real Housewives-maraton og kose med marsvinene sine, som hun forøvrig har 3 stykker av. De er barna hennes og heter Eldar, Mr. Buttons og Mini.

11 Comments

 1. Sonja Durand

  juli 5, 2013 at 08:06

  Kult da. Hvor får man kjøpt slike produkter?

 2. anette

  juli 5, 2013 at 08:11

  Haha.. har faktisk leita etter det berre for å teste det! Kor du fant det?

 3. ~Lin

  juli 5, 2013 at 12:29

  Disse hadde vi før i butikken ,men så var det bare parfymeriene som fikk selge dem. Så forsvant de helt fra markedet. Where are they????

 4. Marianne

  juli 5, 2013 at 20:01

  Jeg er superfornøyd med dette produktet. Kjøpte det nylig på miinto.no

 5. Ag

  juli 6, 2013 at 20:15

  Ag vil ha NOOOOOOO!!!!!!!!

 6. Elisabeth Marie

  juli 7, 2013 at 19:47

  Hei! Fant en nettbutikk som selger de: airstockingorders.com veit ikke om dette er den billigste nettsiden da.Fant noe på ebay også… Vi har de på jobb i Bergen, på ClinicIT, men det er kanskje for langt unna?

 7. Lin

  juli 8, 2013 at 16:27

  OMG eg kommer glatt innom Elisabeth ,vært hos deg før eg vet du ;)Syns det er kjempekjekt at du er her 😀

  • Elisabeth marie

   juli 8, 2013 at 18:17

   Jo takk for det;) jeg husker deg også vettu, det er bare å komme innom! Gøy å være en av gjengen

 8. Nanne

  november 18, 2013 at 13:16

  Jeg prøvde noe som het Airstockings for endel år tilbake, og det funket, det, men jeg griset ut halve badet når jeg sprayet dem på….;) Bruker heller hudfargede strømpebukser (av god kvalitet) selv om det visstnok er den største motesynden man kan begå 🙂

  • Tove Eggen

   november 18, 2013 at 13:40

   Haha, syns jeg ser det 😛 Noen liker strømpa, andre liker sprayen jeg liker allerbest naken hud (oohh lala) eller sorte strømpebukser, og ja – jeg er ei av de kjipe motedamene som krymper når jeg ser hudfarga strømpebukser….men ikke de man ikke legger merke til, bare de som enten er for lyse eller for mørk – litt som med foundation egentlig!! 😉

 9. Pingback: ET ÅPENT BREV OM 2013 - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.