iknowthatmagazine.com

PÅ TIDE MED NYE (GAMLE) SKJØNNHETSIDEALER?!

Er det bare jeg som er litt metta på dagens skjønnhetsidealer? Kate Moss, Kate Bosworth – yeah, yeah we get it…blond and…fit (?)

Alle som har lest min Kommentar på kamille.no (og det var ikke rent få – thank you very much 😉 ), vet at jeg verken er i mot modeller i str. 36 eller for plus-size modeller.

Det eneste jeg ønsker er en moteverden som bruker dyktige modeller, som ikke er syke på grunn av jobben sin, som passer perfekt til akkurat den moteserien eller visningen de har – uansett hvilken størrelse de måtte være. Punktum. Finale. Enkelt, ikke sant?

Jeg og kjærsten er glad i å se på gamle filmer, nei nei – ikke nødvendigvis Hitchcock, sort/hvitt eller stumfilmer, men typ 80/90/00-tallet! Og er det en ting han er tydelig (veldig) på at han liker ved de eldre filmene, er hvor vakre damene i hovedrollene er. «Jeg liker kvinner, ikke jenter» – sier han, dog på portugisisk som lyder litt mindre keikete (er det et ord?) ut… 😉

Bare ta dere en titt på filmer fra denne tiden, og legg merke til hvordan skuespillerene (både menn og kvinner) som oftest var eldre, eller sminket/kledd til å se eldre ut. Thirtysomething var gullalderen tydeligvis, mens nå virker det som om alle enten er 19, 22 eller 26 (am I wrong?).

Og her om dagen, en lørdag formiddag av alt faktisk, gikk Waterworld (husker dere den?) på TV’en – og vi ble begge helt lamslått over vakre Jeanne Tripplehorn – man-a-live, VAKKER!

Jeanne Tripplehorn hot sexy Waterworld jeanne tripplehorn

 

GIRLCRUSH!

Rollen er dynamisk, sterk (dog Kevin Costner tar seg litt vel til rette), sårbar og smart – og hun er like vakker med lange lokker og skamklipt (skjært) hår.

jeanne-tripplehorn-as-helen-in-waterworld

Makeup er jo selvfølgelig der, men ment til å bare se solbrun, frisk og vakker ut (med noe solbrente kinn og øyelokk).

Så da vi senere på kvelden hadde en real date-night med dinner & movie, måtte det bli en versjon av denne sminken på meg også!

 

20130629_193735 20130629_195109

Og geesuz, som man føler seg fresh med denne sminken! Nesten alt er mineralsminke fra Bare Minerals, som jeg lurer på om jeg må gjøre en oppdatert video på da jeg har et fantastisk tips mot flassete hud på sommer’n!

Skikkelig frisk rosa rouge lagt i en vertikal epleform (!), myke, men større bryn – og bare lett fokus rundt øyne. Men maskara droppa jeg ikke…vippene er tross alt helt hvite om dagen…haha…

20130703_232723

Øyeskygger, pulver-mineralfoundation, kabuki-kost, solpudder, rouge fra Bare Minerals, concealerkost brukt til øyeskygge og concealer fra Jane Iredale, Fluffy øyeskyggekost og glitter (!) eyeliner fra Make Up For Ever, solkrem spf 50 fra Vichy (selv om sola var på vei ned!), Hi-Brow Trio fra Trucco (hatt i 7 år nå ass!), øyebrynskost fra Monsoon, Stor pudderkost brukt ti l solpudder fra Makeup Mekka, Fix+ spray fra MAC.

 

Og forresten! Vil dere tro at bølgene i håret har jeg mekka HELT uten produkt? Rop ut hvis dere vil vite mer om det!

Og forresten vol. II; se på Jeanne Tripplehorn nå:

JEANNE-TRIPPLEHORN

AMAhzing! Ligner også veldig på Sela Wards fra Sisters, husker dere den tv-serien?? (har skikkelig memory-flashback om dagen, sorry!) – også damer/skjønnhetsidealer som alle var over 30, no?

Så, det jeg prøver å si (åh ja, jeg har et poeng som alltid…som oftest) – er at vi kommer til  vise frem både nye og gamle skjønnhetsidealer fremover, og ikke bare de samme folka som aaallleeee mååååå snakke om…it-girs, ugh…spyr nesten like mye av det ordet som jeg gjør av ordet super-trendy…haha

HVA TENKER DERE OM DET FOLKENS? 😉

Les mer fra Tove HER

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

5 Comments

 1. Ruth

  juli 4, 2013 at 10:58

  De fleste av dagens modeller ser jo ut som om de ikkje har spist eller sett sola på åresvis.

  Jatakk til våre flotte forbilder fra 80 og 90 tallet (den gang eg og var ung og litt lekrere enn no ;-))

 2. Linda M

  juli 4, 2013 at 11:10

  Har sett på endel filmer fra 80-tallet og tenkt med meg selv at hadde filmen vært produsert idag, ville de aldri ha fått jobben. De ser så normale ut 🙂

 3. Lin

  juli 4, 2013 at 12:15

  Sela Ward,Jennifer Beals, Mimi Rodgers, Sharon Stone listen er ganske lang oer 80 talls heltinner alltid ubervakre Rene Russo,flotte Elissabeth Shue og mange med dem. Noen av dem klarer seg i bransjen enda Sela ward og ElisShue er begge i CSI ( hver sin serie )Jeanne Trippelhorn er i fantastiske Criminal Minds.
  Så de er ikkje alle dødd ut 🙂

 4. Maria Terzan

  juli 4, 2013 at 13:44

  Vakre kvinner både før og i dag 🙂 Liker veldig godt dagens også, Jessica Biel, Jessica Alba, Scarlettt Johanson, Mila Kunis, Kiera Knightley osv…

  Og Sisters serien – åååh den pleide jeg å se med mamma når jeg bodde hjemme 🙂 Fulgte den fra begynnelse til slutt 🙂 Takk for minnene 🙂

 5. Pingback: TAXFREE, HÅRFARGE, TROLL, VEKTTAP OG TRENDER – ENDA EN UKE PÅ IKNOWTHATMAGAZINE - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.