iknowthatmagazine.com

EDIT: OMG! JEG TRODDE PRIMARK KOM TIL NORGE!

Hvis du bare har sett halvparten av mine stylingvideoer eller dagens-outfits, så vet du fortsatt at denne jenta digger Primark!

EDIT: Jeg var så gira over at asos.com hadde tatt inn Primark, at jeg ikke en gang le merke til at under bestilling og free worldwide shipping etc. står det, only ships to UK! La inn stor bestilling for å teste – og helt på slutten når man betaler, så stopper det opp….BUUUUHHH! Så ja, da får dette heller være en shoppingguide for dere som skal et sted med Primark i sommer…

Ikke bare fordi jeg er gjerrig (som jeg er) men fordi de er en av veeeeldig få butikker som alltid lager HELE kolleksjonen for jenter i størrelse 6-20! (34-48) – og da snakker vi også romslige toppstørrelser 😉

DE HAR SKJØNT DET!

For mote ER for alle, og å sture folk inn i et skammehjørne for å finne klærne sine er IKKE ok! Det er heller ikke ok å ekskludere, men det kan vi ikke regne med at butikkene skal finne ut av, når folk ikke skjønner det på barneskoler en gang….hmph…

ANYWAYS!

Sorry, nå tror dere kanskje at Primark faktisk skal åpne butikk i Norge, vel; det har jeg ikke hørt noe om MEN jeg fant akkurat ut at selveste ASOS.COM selger plagg fra Primark! What?? CRAZYBANANAS! (EDIT: for de som bor i UK dah….)

Så da har ikke Asos bare den fantastisk fine Curve-kolleksjonen sin, men også Primark-klær å tilby både oss over størrelse 42 – men også de samme klærne ned til str. 34 – hurra, hurra så glad så glad! (EDIT: Igjen for de som bor i UK…haha)

Hvorfor blir jeg så glad når jeg faktisk har en gedigen Primark-butikk 200 meter unna meg her i Barcelona spør du?

Jo folkens, nå skal dere få høre – det er så enkelt som at jeg nå kan vise dere ENDA flere outfits og stylingideer, fordi jeg prøver mest mulig å skrive om ting man faktisk får kjøpt i Norge, og nå er jo det liksom sant med Primark…haha…(OG, at alle spør meg «Hvor får man kjøpt Primark i Norge?»)

Ok –  så er det gjennom Asos.com som man kan få toll hvis man bestiller varer for over  200 kr, MEN – that’s the genuis part! Primark er jo så billig, at nesten alt koster under 200-lappen!

Asos.com har gratis frakt, ergo: BESTILL SÅ MANGE GANGER DU VIL!

Men folkens, husk at man betaler for det man får – så ikke forvent noe high-quality klær hvis du aldri har prøvd Primark før. MEN, klærne er i det allefall uprøvde – som er faktisk gjør en stor forskjell (andre Primarkere skjønner hva jeg mener! haha).

Det betyr ikke at alt er drit, langt der i fra – mye holder lenge lenge og det beste er at det som H&M er trendmerke, så man kan leke seg med personlig stil uten å måtte punge ut så alt for mye!

Her er noen av mine favoritter som er på Asos.com akkurat NUH!

SHOPPINGGUIDE

(Trykk på adlinks under bildene for mer info)

 

 

 

 Andre som også har forelska seg i Primark? Eller har helveteshistorier fra butikken? Haha – mange av de da butikkene er fylt til randen av crazy people på shopping! Ergo: man prøver nesten aldri noe på….

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

5 Comments

 1. Elisabeth Marie

  juli 4, 2013 at 18:43

  JA! Jippi;)

 2. ~Lin

  juli 4, 2013 at 20:10

  :(:(:( eg leste overskriftene og skrek ut at YEAH primark til Norge JIPPIIIIIIII og datteren min og eg gledet oss villt!!!
  Gleder meg ikkje så villt til å shoppe på nett hahaha,men veldig lurt tips!

 3. Maria

  juli 5, 2013 at 04:49

  Står det ikke UK shipping only, eller er det bare jeg som er trøtt?:)

  • Tove Eggen

   juli 5, 2013 at 05:00

   OH MAN! BROKEN DREAMS…det gjør det…under bestilling og free shipping worldwide…DAMN YOU ASOS!!!! Lagd edit på saken nå…takk! haha

 4. Elisabeth Marie

  juli 7, 2013 at 20:34

  hahaha jeg var litt rask til å svare! trodde Primark kom til norge! hohohohoho!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.