iknowthatmagazine.com

SOMMERGARDEROBEN 2013: Ikke vær redd for trender!

Over alt i magasiner og på nett finner du trender. Og du finner bloggerne som sier at du aldri skal følge trendene, men skape din egen stil. Ja, det er dritkult å tørre å være seg selv fullt ut i klesveien, men det betyr jo ikke at du ikke får lov til å slenge deg på en trend eller to, før du blir kalt mainstream?

Her finner du noen av de største sommertrendene, enten du vil følge dem eller bare le av dem – hurra for fri vilje i moteverden! 😉


Vis navlen, ikke hoftene- kun det smaleste punktet på magen. Slik skal magetoppene sitte denne sesongen.

De fleste av oss grøsser av tanken på å i det hele tatt gjenoppleve denne trenden fra 90-tallet. Men ikke vær så skeptisk, for det kan faktisk være innmari kult.

Kombiner en magetopp med et langt skjørt, om du synes det blir for avslørende å blotte mage og bein. Og for all del, PRØV toppen på før du kjøper den. Dette er et plagg som er farlig å leke med, for det kan se innmari teit ut, eller kroppen din kan se to størrelser større ut – på grunn av feil valg. Om du fortsatt synes det er skummelt å blotte magen, kan du kompensere med en åpen skjorte eller olajakke. Alt ettersom hvilken stil du foretrekker.

magetoppen

 

Topp fra nelly, 199 kr – skjørt fra Monki, 200 kr – Sko fra Jeffrey Campbell, 1749 kr – Briller fra Le Specs 549 kr.

 

En ting det er vanskelig å gå lei av, det er stripene. Og disse går igjen i motebildet denne sommeren.

Tynne striper, tykke striper, vertikale, horisontale, på kryss og tvers og fargerike striper. Det fineste er å holde seg til et punkt i antrekket som har striper, maks to – om du har dress.

Det blir ofte veldig mye og veldig rotete om man kler seg i fullstripet antrekk. Øynene vil jo bli helt svimle av å se på deg. Haha. Men et annet punkt som er viktig er å se etter hva du vil oppnå med stripene. Vil du se mer fyldig ut, er det fint å bruke vertikale striper som gjør deg bredere, og horisontale om du vil se lengre og slankere ut.

striper

Genser fra Day Birger et Mikkelsen, 550 kr – Sko fra Filippa K, 1595 krSkjørt fra Ganni, 809 kr – Veske fra Pieces, 399 kr.

 

Det er lite som minner mer om sommer enn fargen blå.

Havet, himmelen, isen og badedrakten. Vi elsker den dype kongeblå blåfargen som får øynene til å glitre. Blått kler så å si alle hudtoner og hårfarger, spesielt rødhårede og blonde (i mine øyne). Kan du tenke deg noe finere enn solbrun hud med en kongeblå sommerkjole? Helst med gulltilbehør!

 

blått

Kjole fra French Connection, 749 kr – Sandal fra Flip Flop hos Zalando.no, 899 kr- Ankerarmebånd fra Syster P hos Nelly.no, 399 kr – Gullarmbånd fra Blond Accessories hos Nelly.no, 379 kr.

 

Menn i dress, ah – sikler av tanken. Men dress er også likeså fint på oss kvinner!

Og heldigvis er det også en av sommerens trender. Dressen kan brukes til hverdag og jobb – men også på fest. Dæsj på litt smykker og øyenskygge så er dressen kveldens cocktailkjole. Her er det veldig viktig å velge riktig snitt, for å få frem våre kvinnelige former (uansett hvordan de måtte være for hver og en av oss)  og se smashing ut.

En dress som er for stor vil se ut som du bare har stjålet mannens, og det er ikke særlig heldig. Så finn frem powerkvinnen i deg, og gå på jakt etter den perfekte dressen. Lyse toner passer perfekt til sommerens begivenheter. Er du ikke keen på å bruke både bukse og jakke, kan du gå for en av delene – eller bruke et blyantskjørt under jakken. Dressbukse og cardigan er også utrolig lekkert!

 

dressen

 

Dressbukse fra Tiger of Sweden, 1495 kr – Blazer fra More&More hos Zalando.no 899 kr – Strappy Sandaler fra Mango, 399 kr. Klokke fra Triwa, 1395 kr. 

 

HVILKE TRENDER HIVER DU DEG PÅ I SOMMER?

Les mer fra Julie HER!

Comments

comments

Julie er en pescaterianer med lidenskap for mote og skriving, noe hun får utløp for både her på iknowthatmagazine, Vixen og Stella. Når hun ikke sitter og trykker på macen, er hun opptatt med dyrevern og dyrenes rettigheter. Trening er også en viktig del av hverdagen hennes, men det er ikke alltid døgnet har mange nok timer.

9 Comments

 1. Tove Eggen

  juli 2, 2013 at 20:14

  Fus på magetopp og striper!!! 🙂

 2. Lin

  juli 2, 2013 at 20:26

  Blåtoner og litt striper er alltid fint på sommeren. Det er mye lekkert i år med mye deilige farger. Magetoppene overlater eg til Tove og dere andre. Eg og lutefiskmagen og puppene har funnet noen lekre tunikaer som gjør at vi ser ganske så snasen ut 🙂

  • Tove Eggen

   juli 2, 2013 at 22:20

   Haven’t you heard? Tunika er den nye magetoppen! Eller, vi kan late som i det minste..haha…;)

   • Lin

    juli 2, 2013 at 22:31

    OMG eg døøøøøøøøøøøør haha Tove 😉

 3. Anine

  juli 2, 2013 at 20:59

  Åh, jeg likte «dressen»-antrekket og «blått»-antrekket skikkelig godt! Den blazeren og den buksa var såå fine! Det samme synes jeg om det ankerarmbåndet! 🙂 Kjøpte meg en marineblå kjole med hvite dotter på, da jeg var i London, og det armbådet hadde vært perfekt til! Synd det var så dyrt 🙁

  • Tove Eggen

   juli 2, 2013 at 22:19

   Den er sikkert lett å lage selv, tror du ikke Anine? Du er herved utfordret til DIY-prosjekt! (og må selvfølgelig sende oss bilder og steg for steg til leser-artikkel! 😉 ) haha, klemmer fra Tove

   • Anine

    juli 3, 2013 at 07:18

    Haha, okey! Får se hva jeg kan finne 😉

 4. Sonja Durand

  juli 3, 2013 at 15:51

  Bloggere som ikke følger trender..tror ikke helt at det er sånn jeg. De kan ofte være de som setter trendene i gang, men hvem er det feks som har tatt til aeg trenden om magetopper, chanel espadrillos, marant-inpirerte boots etc? Jo nettopp bloggerne. De er en del av trendene de også (meg inkludert!), men det er de som klarer å inkludere de i sin egen personlige stil og klarer å eie de trendene uten å bli rene kopier av noen andre, som jeg synes at ser kulest ut:-)

 5. Sonja Durand

  juli 3, 2013 at 15:51

  PS super innlegg, fint sammensatte antrekk:-)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.