iknowthatmagazine.com

«19 MILLIONER HAR SETT VIDEOEN» og 15.000 har lest artikkelen min!

Det er alltid gøy å få skrive artikler som jeg selv synes er viktige, med temaer som ikke så ofte nevnes i mote og skjønnhetsbransjen – men som er virkeligheten for mange.

Så da var det gøy å se at artikkelen jeg skrev for Detnye.no i dag allerede har blitt lest så mye, og målet er at både unge og voksne skal vite at de ikke er alene med cystisk akne, at det finnes behandlinger og sminke i mellomtiden for de som vil det.

Hvis du ikke har lest den enda, så kan du gjør det HER

Og fortell oss gjerne om din cystisk akne og hva som har hjulpet, tanker og meninger hvis du vil.

En interessant ting jeg fant ut mens jeg researcha denne saken, var at mange føler de ikke blir tatt på alvor av leger – spesielt da de var unge, men også voksne. Cassandra Bankson, som er avbildet øverst følte at legen avfeide henne med at «det finnes langt verre tilfeller» – men for henne var jo ikke dette noe som var en virkelighet, den eneste virkeligheten var den hun selv gikk igjennom, som til slutt også fikk henne til å bytte skole på grunn av mobbing.

Da kjenner jeg at jeg blir så sint så sint! Herregud, skal vi virkelig ikke klare å få bukt på mobbing dere? (Men det er en annen laaaang sak)

Så da lurte jeg også på om noen føler de ikke blir tatt på alvor av leger, når problemet er såkalt «overfladisk»? For jeg mener at både den fysiske og psykiske smerten bak cystisk akne så absolutt må bli tatt på alvor!

 

 

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Lin

    juli 3, 2013 at 11:49

    Datteren min hadde eksem og adult acne og hun slet skikkelig. Hun har lagt ut et innlegg på sin blogg om hvordan vi fikk orden på problemet og hvor mye bedre hun har det nå.
    Alle hudproblemer er fæl for den som opplever det ( nei porer på nesen teller ikkje folkens get a grip )

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.