iknowthatmagazine.com

KJØP DETTE PÅ TAXFREE!

Mens jeg sto i sikkerhetskøen på flyplassen her i Barcelona på vei til Berlin for en (to?) uke siden, mailet jeg med iknowthatmagazine-skribent Caroline, som mente jeg burde tipse om Taxfree kjøp mens jeg var på reisefot – GENIALT!

Jeg sneik meg rundt og tok så mange bilder jeg klarte, men det er jo ikke lov  – så ble dessverre ikke så mange 🙁

MEN –  jeg ble rett og slett SKIKKELIG glad da jeg spotta Elizabeth Arden 5th Avenue parfymen som jeg bruke fra jeg var 13-16! Herregud, minnene flommer tilbake av den duften! Nesten så jeg kjøpte den…haha…Hvilken parfyme representerer ungdomstida for dere? Explination Mark og Date popper også opp i minnet her…haha

SÅ, her kommer noen Taxfree tips for ferien!

 • Norsk taxfree er kjent for å være bra og billig, så sjekk prisene på norsk flyplass og ofte er det lurt å handle der, eller i butikkene i landet du drar til som kan være vel så billig!
 • Jo dyrere produktet er, jo mer sparer du – rett og slett. Man trenger ikke shoppe billigmerker på taxfree, med mindre man er tom og vil ha det med på ferien uansett, seff…
 • Kit etc. kan lure deg litt, fordi du ofte ikke trenger alt – så sjekk prisene på det du faktisk trenger først. MEN, det finnes også veeeldig bra kits, som den fra Clarins over – crazy mye innhold til 40€ (ca 315kr) spør du meg!
 • Parfyme og hudpleie er nesten alltid rimligere på taxfree
 •  Hvis du vil teste ut nye farger på øyeskygger og foundation, så ville jeg heller gjort det i butikkene i landet du skal. Da kan man finne morsomme merker som ikke finnes andre steder
 • Styr unna øyeskyggekit fra Chanel og Dior – de duger ikke SYNES JEG 😉 – det samme gjelder YSL maskara – tørker/smelter før du er fremme på hotellet…
 • Lancôme maskara er viden kjent for kvalitet, men dyre – så taxfree er fint sted å teste de
 • MAC har de beste øyeskyggene i verden, uten tvil, så hamstre dette! Begynn med et øyeskygge-kit som kan romme 4 eller 15 skygger (med magnetholdere så man enkelt kan bytte ut) og fyll opp litt og litt på hver reise 🙂
 • Ta med deg noen MAC-koster når du først er i gang!
 • Sommerprodukter med voldsomt fancy forpakning kan ofte skuffe siden pengene er lagt til det utvendige og ikke nødvendigvis det innvendige.
 • Vil du at kjærsten skal lukte digg hele ferien, kjøper du YSL Homme Nuit – ahhh….sikler bare jeg lukter den parfymen ass…
 • Ellers er gode produkter å sjekke på taxfree Eight Hour Cream (uten parfyme), Beauty Flash Balm Clarins, YSL Touche Eclat og foundation – amazing!, bareminerals pulver foundation (pudder), Smashbox Photofinish Primer og Benefit kits – DE ER SÅ SØTE (og gode…) !

20130701_112311 20130701_112341

20130701_112604

 

She’s so Jetset kittet fra Benefit  kjøpte jeg egentlig fordi jeg ville teste primeren som jeg har sikla på lenge – men den alene koster nesten 40€ i butikken, og hele dette kittet kosta 38€! – and isn’t it just so puuuurdy??

HVA HAMSTRER DERE PÅ TAXFREE?

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

15 Comments

 1. Anine

  juli 1, 2013 at 09:51

  Jeg sjekker alltid priser på flyplassen før jeg drar på reise, men det er så synd at MAC ikke selges på duty free’n på Gardermoen lenger 🙁 Det ble endel shopping av sminke (og diverse annet), da jeg var i London for et par uker siden da (de har jo så sykt mye sminke der!!) 🙂

  • Tove Eggen

   juli 1, 2013 at 09:55

   Hæ? Selges ikke Mac på gardermoen lenger?? det er jo bare crazybananas rett og slett! Men, de finnes på så og si alle andre taxfree’s og er ofte billigere i butikkene i andre land på grunn av valuta etc 🙂 Ja – tror ikke jeg fikk med meg hvilke produkter du endte opp med?? Klemmer fra Tove

   • Anine

    juli 1, 2013 at 11:48

    Nei, tror ikke de hadde Mac så lenge.. Så det verken ifjor eller i år.. Kjøpte meg øyenbryns-kit, mascara og «HighBrow» fra Benefit, Guerlain terracotta 4 seasons, et par øyenskygger fra Make Up Store og en leppestift fra Bobbi Brown 🙂 Ble også en blendingbrush fra Mac og sommerduften til Nina Ricci på flyplassen på vei hjem! Veldig fornøyd! 😀

    • Tove Eggen

     juli 1, 2013 at 11:50

     Ohh, nice! Fortell meg om HighBrow og Nina Ricci – herregud, kjenner det kribler i shoppingfingrene nå! haha…;) Klemmer fra Tove

     • Anine

      juli 1, 2013 at 20:41

      Den duften fra Nina Ricci lukter kjempegodt! Og flaska er jo bare supersøt! 🙂 HighBrow (i rosa) er en highlighter til å ha under og over brynet for å fremheve brynene (blant annet derfor jeg kjøpte blendingbrush til det). Jeg synes den er kjempefin på 🙂

 2. anette

  juli 1, 2013 at 13:24

  Whaat? Selge dei benefit på tax free??

  • Tove Eggen

   juli 1, 2013 at 13:32

   jaaa! Eller, ikke i norge da…haha…men på de aller fleste andre! Jeg kjøpte denne faktisk på FLYET! EasyJet 🙂

   • Anette

    juli 1, 2013 at 18:14

    Genialt! 😉

 3. Lin

  juli 1, 2013 at 13:45

  I Norge finnes ikkje Korres Japanese Rose serien i butikkene så eg hamstrer på taxfree Body Butter og Shower gel ( sls free åffcårse)
  Ellers fra MIN ungdom Brukte vi Anis anais ( som eg aldri kjøper),men derimot har eg kjøpt organza ( damefiguren ) og Fiji ( med Linda Evangelista på -sukk )
  Ellers går det endel i 8 hr håndkrem som er bestest 😉

  • Tove Eggen

   juli 1, 2013 at 14:12

   Mmmhhh…må prøves!

 4. Maria

  juli 1, 2013 at 14:13

  Laura er min ungdomsparfyme 🙂

  • Tove Eggen

   juli 2, 2013 at 22:17

   Åh, herregud- Laura! Kan lukte mixen av hjemmebrent og røyk bare ved tanken på den! haha…det var party-parfymen sin det! 😉

 5. Maria

  juli 3, 2013 at 00:05

  Uff, ja! Det er ikke en parfyme jeg ville ha dusjet på meg i dag:)

 6. Pingback: TAXFREE, HÅRFARGE, TROLL, VEKTTAP OG TRENDER – ENDA EN UKE PÅ IKNOWTHATMAGAZINE - iknowthatmagazine.com

 7. Pingback: HVORDAN ER VÆRET I BARCELONA OG HVA PAKKER MAN I KOFFERTEN? - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.