iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Mirakelveska er avgjørende!

Et kjedelig antrekk kan fort bli kult med et par sko i en annerledes farge. Som vi har sett tidligere her i Iknowthatmagazine.com, så trenger ikke alt å matche til enhver tid! Dette hadde jeg på meg på avslutningslunsjen med kollegaene, mine og følte meg fin og litt pyntet, men ikke for mye heller.

Jeg er langt i fra moteekspert, men elsker klær som er både fine og behagelige. Dette skjørtet har god stretch, og sitter fint over rumpe og lår. Anbefaler slike basisplagg som man kan bruke med alt av sko, t.o.m flipflops.

IMG_0020   IMG_0036   IMG_0038

I mange kleskjeder og på nettet finner du nå slike tettsittende skjørt, og er er du ikke helt komfortabel med å vise for mye av deg selv, kan du slenge en lang bluse eller t-skjorte over 🙂 Alt ettersom hvilke farger og stoff du velger, er dette er antrekk som kan brukes på stranda, på fest, bytur…u name it! – It´s all about the accessories!

Topp/skjørt fra BokBok. Blå Chicas sko fra DnaShoes.

IMG_0047  IMG_0048

Har du forresten oppdaga den magiske veska fra Adax? Den er helt fantastisk, og jeg har den med meg overalt. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg får plass til mobil, lipgloss, mascara, tanntråd(ja, jeg er besatt av rene tenner og munn), røykpakke/lighter (fy!) og nøkler!

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

6 Comments

 1. Anne M

  juli 1, 2013 at 22:38

  Hei, digger den veska.
  Hvilken modell er det?

 2. Maria Terzan

  juli 2, 2013 at 04:44

  Hei Anne M 🙂 Veska heter: Adax Verna Clutch Sand! Får den på nettet, på Dna Shoes eller Trendsko bl.a. Ja den er helt fantastisk, er med overalt!

 3. Anne M

  juli 2, 2013 at 21:12

  Takk, den må sjekkes ut litt nærmere 🙂

 4. Maria Terzan

  juli 2, 2013 at 21:56

  🙂 bare hyggelig!

 5. Tove Eggen

  juli 2, 2013 at 22:15

  Jeg ELSKER denne looken! Veldig Alexander Wang! 😉 Klemmer fra Tove

  • Maria Terzan

   juli 2, 2013 at 23:29

   Så gøy! 🙂 Takk 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.