iknowthatmagazine.com

TABU-TEMA: KVINNELIG HÅRTAP

Er det en ting det skrives og snakkes veldig lite om i skjønnhets- og helsespalter, så er det kvinnelig hårtap. Det er ingen tvil om at dette er et sårt tema, selv for gutta uansett om de snakker mer om det.

Men jeg vet at både unge og eldre kvinner går igjennom dette, og vil derfor skrive en sak for kamille.no både for å informere, lette litt på tabu-sløret og forhåpentligvis kunne hjelpe på en eller annen måte.

Derfor søker jeg jenter som går igjennom, har gått igjennom – eller genetisk sett mest sannsynlig kommer til å gå igjennom hårtap. Hvis du eller noen du kjenner har lyst til fortelle din/sin historie i denne saken, så håper jeg at du/de tar kontakt med meg på toveeggen@hotmail.com.

Uansett om det er snakk om genetisk-hårtap, Alopecia, hormonforstyrrelser eller rett og slett overdreven bruk av hair-extensions (som Fergie på bildet gikk igjennom), så vil jeg høre om alt!

Om man ønsker å være helt anonym, delvis anonym  eller åpen med navn er selvfølgelig opp til en hver. Det viktigste for meg er å få snakke med dere som faktisk går igjennom dette, og som vil bli hørt.

Hvis noen også har spesifikke spørsmål angående dette temaet som dere ønsker jeg skal prøve å finne ut av gjennom mine intervjuer med leger og andre, så legg igjen en kommentar her!

Les mer om Tove HER!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.