iknowthatmagazine.com

Sommersalg – vet du hvordan man gjør salgskupp?‏

Det flommer over av sommersalg – what to get, what to get?

Er det flere som kjenner at pengene brenner litt ekstra i lommen når det reklameres med stort sommersalg? Jeg er ustanselig på nettsidene, og når mannen min spør meg om jeg er litt shoppingavhengig, kan den ærlige lille meg ikke si noe annet enn «jo, litt», med et blikk som a naughty child:-)

Det er fort gjort å gå på en smell, men det verste er vel å gå på en smell med klær du egentlig aldri kommer til å bruke. Vi har vel alle rasket med oss noe med det å-så kule-mønsteret for å la det henge i skapet til all tid (får snakke for meg selv da, ihvertfall 🙂

Så hva er det lurt å få med seg på salg, og ikke?

Mitt tips er å se etter klassiske perler, som en god blazer, kvalitetsboots eller pumps, klassiske skjørt eller bukser i de dyre butikkene. Disse kan du ha nesten for alltid (ja, jeg vet man blir lei av de etter hvert, men trikset er å bruke fantasien og finne nye måter å style de). Se etter gode materialer, som silke, gode ullblandinger ol. som du kan få til en billigere penge. Polyester kan du få kjøpt hvor som helst, og er som oftest ikke verdt de store pengene (med mindre du har siklet etter akkurat det plagget, da).

Så kan du heller kjøpe de mer spesielle plaggene, moteplaggene, de som du har mest lyst til å kaste ut av skapet neste sesong allikevel, i de billigere butikkene.

My wardrobe er en av mine favoritter, her er jeg sikker på at jeg slipper toll, det er enkelt å returnere, og vareutvalget begynner å bli nokså bra. At de har 70% salg på disse nydelige klærne er også et pluss (de har også utrolig mye på 50% salg, verdt å sjekke ut.

(Trykk på adlinks under bildene for mer info)


Å skrive slike artikler for å hjelpe andre å finne frem i mylderet, kan vise seg å bli dyrt for undertegnede. Ooops! Røk på igjen jeg, vettu, og må igjen sette opp det angrende ungpikeblikket for mannen min når denne kjolen kommer i posten. Men er den ikke perfekt? Og sorry, jenter, det var den aller aller siste!

Net-a-porter er kanskje en av de eldste, og best anerkjente designer-nettbutikkene. De har et enormt utvalg. De har nå 50% salg Her er noen godbiter.

image[2]
DON»T DO IT!

Det er noen ting du skal unngå å falle for fristelsen for å klikke hjem. Vel, har du all verdens penger, klikk hjem akkurat det du vil. Men er du som meg og lever på en vanlig (sosialarbeider-) lønn, bør du tenke deg om to ganger. Som dette kunstverket av en kjole fra Alexander MqQueen! Den er uber-kul, men selv på salg koster den skjorta. Og- for å være ærlig, har noen sett deg i den kjolen en gang- vel, da er den vel litt oppbrukt vel? Hjelper ikke så mye å style den annerledes, for kjolen er jo bling i seg selv!

image[3]

Zalando har noen kjoler som kan friste i stedet, med en helt annen prislapp.
Blomstrete blazere er i vinden (jeg har en som jeg forøvrig kjøpte på Fretex, elsker den!) men vil du elske den om to sesonger? Vanskelig å si, derfor er det kanskje lurt å velge den fra Zara i stedet for Stella McCartney? Kan du se forskjell? (Zara er den på damen på bildet over).

image[4]

 

Zara har også slått seg på blomstertrenden, og vil du ha en fin sommerkjole er de også på salg nå.

image[5]

Mango Outlet


De fleste vet kanskje at Mango har en nettbutikk, men visst du at det er noe som heter www.mangooutlet.com? Det er som salg på salget, og mange godbiter å finne.
H&M har også begynt salget. Hvis du for ekse

mpel vil prøve deg litt på å bruke mønstrete bukser uten å loppe deg, ta en kikk der, samt på Asos.com (vær obs her på import-toll) og River Island. La Redoute har også opptil 70% salg. De er gode på basisvarer som t-skjorter, skjorter, enkle kjoler, undertøy og yttertøy.

 

(Trykk på adlinks under bildene for mer info)

 

Hva ser du etter på salget? Noen flere som har trykket hjem mer enn planlagt, og må stå skolerett foran respektive, foreldre eller andre autoriteter(ja, liksom) i hjemmet?

Les mer fra Sonja HER!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

2 Comments

 1. ~Lin

  juni 29, 2013 at 15:18

  eh ja……var nattåpent her forrige dag og det røk ut endel mer enn planlagt. da eg kom hjem var eg for trøtt til å prøve,men heldigvis har eg UTROLIG ærlig datter ( luv ju <3) som sa mamma du ser ut som en prest,skal du GÅ sånn på jobb? haha rett i butikken og returnerte prestekjortelen 😛

  Min greie er Yves Rocher,Ellos.no og DA blir det kjapt altfor mye 😛
  Eg elsker klassiske ting blandet med ting helt på siden som ingen har . På jobb kler vi oss kjedelig,så må ha noe annet hjemme.
  Tusen takk for masse flotte lekre tips….og gode shoppesider Sonja 🙂

 2. Sonja Durand

  juni 29, 2013 at 16:34

  He he så bra med en ærlig datter:-) Det er akkurat det som er så kult, blande klassisk med ting som er litt sprøtt eller søtt og rått sammen. Jeg jobber med familier og barn, og må noen ganger kle meg praktisk, hvis jeg skal ha aktiviteter eller leke, men helst ville jeg gått i høye heler og kjoler hele tiden:-) Så da må man finne en mellomting, og kle opp litt kjedelige klær med kule accessories feks.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.