iknowthatmagazine.com

VIVIKES: IKKE BARE FOR MØDRENE VÅRE LENGER!

Jeg skal ærlig innrømme, at det var ikke før i desember 2012 at jeg oppdaget at, hey, Vivikes er jo ikke bare butikken jeg var med mamma i som liten! Hva har skjedd? Eller, har jeg bare blitt eldre? Uansett så er det ingen tvil om at mine tidligere tanker om at Vivikes…vel, ikke var min stil – ble lagt død da jeg gjorde denne festantrekkvideoen for kamille.no.

Men nå over til iknowthatmagazine.com sine fantastiske interns som skal rapportere tilbake fra visninger, nye trender og sminkeprodukter når jeg ikke får hivd meg på flyet fra Barcelona – beste assistentene ever! Denne gangen sendte jeg dem til Grand Hotel for å sjekke høstvisningen «Days Like This» – til Vivikes,og  dette er hva de rapporterte tilbake ~Hilsen Tove

Da har vi vært på Grand. Dødsgøy!

Kolleksjonen var veldig imponerende. De har virkelig gjort en nysatsning synes vi. Dette bekreftet også arrangøren for visningen, så da kunne vi puste lettet ut over at vi ikke var helt på jordet der!

Det vises en casual stil. Mye løse plagg (oversize – til en viss grad), mye mønster som mikses, og noe skinn i enkelte elementer på plaggene. En løs og ledig stil. De hadde nesten gjennomgående sokker i støvletter eller pumps. Vi så mye av det samme som vi ellers ser på FW2013 visningene – nemlig en tilnærming til punk/grunge for voksne.

Hår og makeup var fantastisk! Gjort av Pudder-jenter (kreativ agent – red. anm). Mørke, markerte øyne med soting og cateye- form. Leppene var mørke i forskjellige nyanser (matte) og gyllen hud som var highlightet.

Mange av modellene hadde oppsatt hår i en «tilfeldig» hale, eller løst «tilfeldig» igjen. De viste også mange hodeplagg (caps og lue) gjennom visningen.

I invitasjonen står det at kolleksjonen er inspirert av noe så enkelt som hva de liker, mote og fine klær i et perspektiv der harmoni og kontrast møter hverandre.
Vi fikk en fantastisk goodiebag. Skal vi sende deg noe av dette? (~nei, det går bra! 😉 red.anm)

bilde kopi

Hilsen Turid og Camilla!

HVA SYNS DERE OM HØSTKOLLEKSJONEN ELLER OM VIVIKES GENERELT?

 

 

Comments

comments

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av - le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig lite høytidlig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk VIL lese hver eneste dag.

2 Comments

  1. Sonja Durand

    juni 27, 2013 at 13:20

    Jeg hàr også unngått Vivikes de siste årene (eller alltid?) og tenkt at det er litt tantete…,til jeg så noen av bildene fra kommende sesong, Dette kan jeg like! Kult, avslappet og likevel et hint av feminint (noe jeg liker da, for mye 90 talls grunge er ikke min greie). Skikkelig bra «comeback» hvis jeg kan kalle de det:-)

  2. Pingback: VIVIKES: IKKE BARE FOR MØDRENE VÅRE LENGER! | Placedelamode

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.