iknowthatmagazine.com

«Ventetiden er over! – One Direction lanserer parfyme» – ???

Innboksen min er full. Ikke bare av groupon-deals, nigerianske advokater eller kinesiske bokstaver (why?!), disse slettes jo sporenstreks – men av pressemeldinger.

Uten pressemeldinger vet jeg jo faktisk ikke hvilke nyheter innen mote og makeup som kommer på marked før andre alt har skrevet om det – med andre ord uunnværlig for jobben jeg gjør.

MEN

Da tittelen over dumpa inn grytidelig i morges om at en parfyme endelig var kommet fra et band som heter One Direction, kunne jeg ikke annet enn å sarkastisk rope ut fra senga (hvor arbeidsdagen alltid begynner) » YES! OMG! ENDELIG KAN JEG LUKTE SOM EN TENNÅRINGSDRØM! – NOT!»

Haha…kynisk som vanlig…

Men så grubla jeg da vettu, som grublere gjør og tenkte at kanskje andre VIL vite om dette? Kanskje de HAR venta lenge på nettopp denne nyheten?

Selv om jeg ikke har fått med meg en eneste One Direction sang (siden jeg bor under en stein kalt Barcelona), så har jeg skjønt at de er en popgruppe som tenåringsjenter (?) digger – så dette kunne jo vært den perfekte gaven for noen av leserne å kjøpe?

Er det virkelig rettferdig av meg å leke produktgud (that’s not a thing…) – skal ikke jeg som livsstiljournalist vise dere ALLE nyheter, og ikke bare de jeg selv vil ha?

Så, let’s make a deal: Jeg kan ukentlig legge ut en oppsummering over nyheter som har tikket inn i løpet av uka, så kan DERE bestemme hvilke dere faktisk vil vite mer om – sounds good?

Så, nyheter som har tikket inn i det siste er:

 

Her på iknowthatmagazine.com så er vi jo opptatt av å skrive for LESERNE, og ikke bare for oss selv, samtidig som vi vil stå inne for det vi skriver om – så er ikke dette en bra måte for DERE å fortelle OSS hva dere vil lese om?

Vi håper i allefall det!

Så slå dere løs i kommentarfeltet, gleder meg til å høre hva dere digger og hva som er heeelt uinteressant…haha…

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

5 Comments

 1. Sonja Durand

  juni 26, 2013 at 20:20

  Høstkolleksjon Vivikes, har sett noen bilder, ser utrolig bra ut!
  Og Zo Skin Health.

 2. Lin

  juni 26, 2013 at 20:49

  Ecco sko!!!!
  Sårbehandling fra Boots
  Burts and bees
  Vivikes

  eg blir nok nedstemt,men det er mine favoritter 😉
  Innser at eg ikkje er spesielt urban eller gøy hahahaha jaja noen må være kjedelig også ikkje sant 🙂

  • Lin

   juni 26, 2013 at 20:50

   glemte forresten å si kor månebedotten eg ble at vi skal få One Direction parfyme – jippiiii

 3. Anne M

  juni 26, 2013 at 21:37

  Høstkolleksjon VIVIKES
  ESSIE
  burt’s bees

  🙂

 4. Maria

  juni 27, 2013 at 02:27

  Alt fra Boots! Zo Skin health, Adax nyheter 🙂 ty ty

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.