iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Citysleek-Comfy Silje

For et fantastisk perfekt storbyantrekk!?

Min gode venninne her i Barcelona, Silje, skal gifte seg i sommer og jeg skal vie paret! CRAZYBANANAS – I KNOW!

Så vi hooka opp for å gjennomgå talen teksten (ja, jeg gråt litt allerede), men før hun i det hele tatt rakk å sette seg ned hoppa jeg opp og utbrøt «Herregud så kool, shit man, kan jeg ta bilde til dagens outfit???» haha…vanskelig å si nei da kanskje, eller hva Silje?

 

image

Eeeelsker den oppklipte toppen fra Stradivarius, med mid-waisted jeans fra Monkey, Ballerinasko fra Betsy Johnson for Steve Madden og vesks fra Zara! WELL DONE!

image

Dette minner meg også på den fantastiske magetoppen jeg kjøpte for en stund siden, og den skal jaggumeg få kjørt seg i sommer!

Vi har akkurat bestilt Campingtur med mobil litt lengre nord i Spania, og jeg var redd for at slaget mot alderdommen og youngster-liv var tapt, men så fikk jeg påpekt av venninne og eier av MagMaLou (Fashionstore-galore), Marthe Kveli Valeberg, at Glamping is the new shit! Ha! Jeg akter å sitte henslengt i campingstoler med en strawberry daquiri i den ene hånda, motemagasin i den andre og  iført magetopper, blondekjoler og BIG ASS HATS!

Noen andre som er med på Glamping i sommer?

SE FLERE DAGENS OUTFITS HER!

Husk at du kan sende inn DITT dagens outfit til iknowthatmagazine@gmail.om – LET’S SHARE REAL STYLE!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

2 Comments

  1. Maria

    juni 27, 2013 at 13:49

    Veldig kult! 🙂 Vise mage på en diskré måte slik tar seg veldig bra ut! Denne må jeg prøve en gang! 🙂

  2. Pingback: SOMMERGARDEROBEN 2013: Ikke vær redd for trender! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.