iknowthatmagazine.com

OG PLUTSELIG HETER JEG TONE ISTEDENFOR TOVE…

Det går fort unna når Sol.no plukker opp saker jeg skriver for kamille.no og Klikk Mote tydeligvis! 

Det morsomste er at dette alltid skjer, til og med i Spania hvor verken navnene Tone eller Tove finnes – OG søstern min heter Tone! Crazyshit, i know…

Men – hvis du ikke har fått med deg eplecidereddik saken fra i dag (mest sannsynlig fordi det sto Tone og ikke Tove), så var det i allefall godt over 30.000 andre som gjorde det (HURRA for å skryte av seg selv!) 🙂

Flere som har prøvd eplecidereddik i skjønnhetsregimet? Eller på andre morsomme måter?

Les mer fra Tove HER!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

6 Comments

 1. Sonja Durand

  juni 25, 2013 at 13:38

  Kult!

 2. Lin

  juni 25, 2013 at 13:47

  Eddik er fab til masse inkl å pusse tennene med. Har planer om innlegg om dette.Faktisk veldig fantastisk!!
  Til ansiktet så sverget flere av mine *grønne* bekjente til dette og de har jo nydelig hud selvom de har hatt problemhud før.

  Hud Guru Caroline Hirons som er en av mine favoritter!!! sier at alle burde bruke et exfolierende ansiktsvann for å klargjøre huden for de gode produktene -med sin syrenivå blir vel dette som en slags enzym peel?
  Skal sjekke mer om dette faktisk

  Supert innlegg

  • Tove Eggen

   juni 25, 2013 at 13:50

   Så bra, takk! 🙂 Jeg er litt mer skeptisk på tannpussen, har researcha litt – men leser gjerne mer om det fra deg hvis du tester selvfølgelig! haha 😉

 3. Anine

  juni 26, 2013 at 21:00

  Har ikke tenkt på det med eplecidereddik før du skrev om det.. Det må jeg teste ut! 🙂

 4. Pingback: – TENNENE KAN GJØR DEG SYK! - iknowthatmagazine.com

 5. Alba

  april 10, 2014 at 10:59

  Sverger til en blanding av eplecidereddik og kamille te som ansiktsvann etter rens morgen og kveld.
  Bruker 1 – 2 spiseskjeer eplecidereddik til 1 dl sterk kamille te. Om huden kjennes tørr eller irritert svir på huden, redusere mengden med eplecidereddik.

  Eplecidereddiken virker lette eksfolierende og balanserer hudens pH-verdi. Kamilleteen virker beroligende og fuktgivende på huden. I tillegg er kamille antiseptisk.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.