iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: I ett med himmel’n lzm..

Varmen kommer og går i Barcelona om dagen, men på søndag – som også var San Joan feiring, eller St. Hans om du vil, var heldigvis en varm og fin dag.

Jeg blir mer og mer forelska i denne kjolen – den er behagelig, lett å slenge på, gjør mye av seg og har en eller annen magisk effekt som gjør at den blir heeelt rynkefri bare den henger der den skal i en time; MER AV DET TAKK!

Materialet er også 100% Viscose som er ubernedkjølende på varm hud, nice!

20130623_120210

Men, den er rimelig baggy, så er du som meg – relativt stor med andre ord, så er et lite belte på sin plass for å få frem litt curves. Ellers blir det bare en stor sekk. Men er du andre enden av skalaen syns jeg det er kult både med og uten belte – Men folkens, dere vet hva jeg sier: Man går sånn man liker det best selv! Jeg syns det bare er ubehagelig å skjule for mye av formene mine, for å si det på den måten. Ha!

Også er den aaaakkurat passe kort! Spesielt for stranda da, for byen hadde jeg vel kanskje hatt noe annet under enn bare bikini – men har brukt den på kafé og restaurant uten problem 🙂

 

20130623_120145  20130623_120132

Kjole fra Ellos, belte fra Kappahl, Solbriller fra Lindex

 

Ja, ser tilogmed bra ut i heisen! Woooow…haha…

20130623_125453  20130623_125447

 

 

Og på stranda er det greit å gå i ett med himmelen noen ganger, prettie pretty – begynner å like ombrefarger, eller gradert om du vil, mer og mer på klær og accessories – veldig kul måte å skulpturere kroppen på OG gi det lille ekstra – syns nå jeg 😉

20130623_132103

 

Fler som har hivd seg på ombretrender, hår eller klær?

Se flere dagens outfits HER og send inn din egen til iknowthatmagazine@gmail.com så får vi’ræ på «trykk» beibi!

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

1 Comment

  1. Maria

    juni 25, 2013 at 10:35

    Kjempefin! 🙂 Minner meg på at jeg må pakke min!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.