iknowthatmagazine.com

Review: IsaDora Wonder Nail: Second Nail

Etter å ha brukt denne neglelakken/forsterkaren ei stund no, syns eg at eg kan gjere ein oppriktig review av den.

Dette er ein neglelakk som skal forsterke og som skal legge seg opp på din egen nagl, nesten som støypte negler. Og det gjer den! Overflata på naglen synast å vere tjukkare og eg sit faktisk igjen med litt same kjensla som påstøypte negler (som eg har gjort ein gong).

isadora new nail

På flaska står det: Wide brush – som eg elskar! Den breie kosten gjer påføringa lett som ein leik, extra long lasting – som den er, også utan topplakk (som eg aldri gidder å bruke…), og quick dry – som den også er. Ein veldig fin sak om du har svake og skjøre negler, og om du gjer som meg; biter dei 🙁

  photo[2]

Second nail kjem i to fargar, pink 96 som eg har her, og ein nøytral 606. Den skal leggjast i to omgongar og kan brukast som underlakk eller eigen lakk. Eg synast den er fin og naturleg og brukar den som eigen lakk.

 Les mer om Ane-Grete HER!

 

 

Comments

comments

4 Comments

 1. Tove Eggen

  juni 24, 2013 at 19:28

  Jeg DIGGER de store kostene til IsaDora – geesuz så mye lettere det blir da! Men du frøken, hva skal vi gjøre med disse neglebåndene? Har de samme selv serru! haha 😉 Klemmer fra Tove

  • Ag

   juni 24, 2013 at 19:44

   I know!! Eg ana ikkje, e umulig å la vere å pirke og pelle… Kanskje noken av lesarane kan tipse oss? Mentholatum go’negl funka heilt inntil du blir vant til smaken.. :-/

 2. ~Lin

  juni 24, 2013 at 20:56

  Og det faktum at du/dere sitter og gnafser på en koloni med bakterier hjelper heller ikkje??

  • Tove Eggen

   juni 24, 2013 at 21:33

   nei! er så lite redd for bakterier..nesten lity crazy! haha

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.