iknowthatmagazine.com

FUNKER EGENTLIG DISSE MAGNETNEGLE-GREIENE?

IsaDora Magnetic nails!

Jepp, her får du ein slags review frå ein notorisk neglebitar. Eg har då endelig klart  å la mine stakkar mishandla negler få litt fred sida eg nylig har fått sånn ein fin ring på fingeren (sjå, sjå, SJÅÅÅ!)! Men, neglebanda mine ser ut som har ein blanding av herpes og det som verre er, I know…

Men, men, back to business!

photo

Idag hadde eg meg eit lite neglelakk-raid på Cubus, det var 3 for 2 for alle neglelakkar (og som eg sjølvsagt såg når eg kom heim, var at den eine ikkje var trekt likevel, so då er det tilbake… Åh, er so typisk! Men bør jo lære meg å sjekke butikken i staden for heime).

Men, men, back to business vol. II.

 

Eg raska då med meg denne spennande saken her! Magnetic nails frå IsaDora i fargen 858 Magnetic Mania. Det følgjer med ein liten dings og har noko med magnetar å gjere.

 

Eg anar ikkje kva som skjer, dette er omtrent like fasinerande som telefax!! Uansett. Frå før av elskar eg IsaDora sine lakkar med «wide brush» som ja, betyr som du sjølvsagt veit, vid børste. Den børsta er bare fantastisk syns eg. So det var jo nesten grunn åleine til å kjøpe dette vindueret av moderne magi.

photo[1]Bruksanvisninga som fulgte med var temmelig lite oppegåande, men det du ikkje finn på youtube er ikkje verd å finne, so eg fann, eg fann! Det var lett som ein leik: Påfør lakken som vanlig på rein og tørr negl, ta so umiddelbart den magnetdingsen og hold over naglen i 15-20 sekund (uten å kome borti, that is…).

Vips har du mønster på neglen din! Kuuuuuult! Lakken er å finne i mange fargar, og der skal også vere ulike mønster å få til, har veldig lyst på en sånn som lagar ei slags glitrande stjerne, men på min Cubus var berre standarden med buar.

 

Vel, dette var «dagens negler», so får eg berre håpe eg klarar å la vere denne gnaginga, og på sikt også halde meg unna negleband. Det er jo lov å håpe!

photo[2]

 Les mer om AG HER!

Comments

comments

3 Comments

 1. ~Lin

  juni 20, 2013 at 12:03

  Har endel av disse i flere farger og mønstre-de er faktisk like fine uten å bruke magneten 🙂

  Lykke til med å ikkje BITE!!! 🙂

  • Ag

   juni 20, 2013 at 12:12

   Ja, lakken var utrulig fin i seg sjølv, men var jo litt kult med dei stripane også! 😀

 2. Pia

  juni 21, 2013 at 09:00

  Akkurat denne lilla testet jeg ut til julebordet i fjor. Og de var råstilige synes jeg. Fancy negler på en lett måte. Til sommerfesten i går testet jeg ut press-on, og nå har jeg fått ny favoritt. Digger lette løsninger som gir fab resultat. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.