iknowthatmagazine.com

MENN PÅ RANDEN

Her får du topp tre-listen over bøker om menn på grensen til sammenbrudd – altså bøker som kan gi deg timesvis med god underholdning!

ROLEX

ROLEX  ROGER PIHL

I boken ”rolex”, skrevet av Roger Pihl, møter vi gründeren Fredrik Viksjø som slumper til å starte egen bedrift – basert på en helt genial idé. Fredrik ordner det til for seg! En helt unik og lettlest bok, som garantert får deg til å le.

SVENDSENS CATERING

kyrre andreassen   SVENDSENS CATERING

”Man skal være en svært bitter feminist for ikke å ha glede av denne boka” har det blitt sagt. ”Svendsens catering” er skrevet av Kyrre Andreasen. I boka møter vi Johannes Svendsen, en patetisk mann som det ikke går særlig bra for. Kona er i ferd med å gå fra han, og han er ikke akkurat suksessfull på jobb heller. Boka er utrolig godt skrevet – det er fornøyelig og tragikomisk å lese om Johannes.

 

VEKE 53

Veke-53  Agnes--Ravatn

Agnes Ravatn debuterte med denne boka som er skrevet på nynorsk. Hun skriver rasende festlig om den fraskilte lektoren Georg som ønsker seg en ny sjanse. Georg når sitt absolutte lavmål når han møter opp på jobb dritings. Allikevel liker man Georg, for han har både selvironi og humor. Her er det bare å kose seg skvett i hjel! Anbefales!

NOEN SOM HAR LEST DISSE BØKENE?

Les mer om Gøril HER!

Comments

comments

Gøril er redaktør for Leselykkemagasinet og har vært en lesehest hele livet. Gøril går inn i ting helhjertet og lever litt etter Pippis ord: ”Det har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra.”

3 Comments

 1. Maria Terzan

  juni 19, 2013 at 19:56

  Må levere en bok på biblioteket i morgen, kanskje de har de der 😀

 2. Gøril

  juni 19, 2013 at 20:55

  Ja – garantert god underholdning!

 3. Maria Terzan

  juni 20, 2013 at 07:14

  Cool!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.