iknowthatmagazine.com

FLY ER KJEDELIG – DETTE ER GØY!

Det eneste som er kjipt med reise, må være flyturen. Ikke at fly og reise i seg selv alltid er så ille! For selv om jeg er litt lei av jobbreising nå, så syns jeg det fortsatt er like gøy med flyplasser, finne best mulig mat uten å ruinere meg og små flasker. Man må alltid kjøpe små flasker med moro i.

Men, huden min er IKKE glad i å reise – i det hele tatt! Den blir riktig så sinna, faktisk så sinna at det ser ut som om den kommer til å eksplodere (ikke bra ordvalg; nå kommer nok CIA etter meg…oh well..)…ok, vet det er ekkelt – men jeg får så sykt mye komedoner, hudormer popper opp i løpet av take-off og huden blir generelt tørr, gusten og krakularer…nice!

Så jeg blir nødt til å ty til mer enn fuktighetsspray – som gjør sitt, men ikke nok. I tillegg er det vanvittig kjedelig å fly alene hele tiden, så hvorfor ikke utnytte flyturen og gjøre om rad 10 til en personlig spa?

Lisa Eldridge, makeupartist og youtube-guru (som det heter) har gjort en video på dette før, men det var i studio – så jeg tenkte at: Pøh – jeg skal filme ON LOCATION – mye bedre!

Hahaha…ha…Tove; noen ganger er ikke disse tankene dine så smarte som du tror!

BEVIS FRA FORRIGE TUR TIL KØBEN:

Var jo selvfølgelig umulige å høre meg, så måtte ty til voice-over som dere vet jeg hater – men, det gjør nytta si (?).

Men for dere som av en eller annen grunn, IKKE fikk med dere hva jeg dreiv på med der (kan ikke skjønne hvorfor med fantastisk lys og så stødig kamerahånd), så foregår da altså fly-spa sånn:

 • Fjern all sminke med ansiktsrens eller sminkeserviett. Selv om du ikke har sminke på deg, er det lurt å rense huden og gjøre den klar for behandlingen
 • Spray en god fuktighetsspray over ansiktet, eller på en bomullspads og smør over ansiktet som jeg gjorde. Dette fjerner siste sminkeresten, og gir godt med fukt til huden. Jeg bruker sprayen direkte på huden flere ganger i løpet av flyturen som beskyttelse og fuktighet – digg!
 • Bruk en maske, gjerne en som er gjennomsiktig så folk ikke tar helt av med sine argusøyne…Ikke hold tilbake, men legg et tykt, tykt lag! Denne kan godt få sitte hele flyturen så beskytter den også huden mot den tørre flylufta!
 • Påfør en god øyekrem eller gel under og rundt øyne og munn. Legg igjen rikelig med produkt som en slags mini-maske for øyne og leppekant.
 • Når du vil fjerne masken, kan du bruke litt vann og papir fra toalettet, det går bra – og så en runde med bomull og fuktighetsspray.
 • Avslutt med en god serum, og her kan du gjerne teste forskjellige typer og ta med deg små testerposer. Og så fuktighetskrem seff.

Og that’s it! Huden får virkelig god pleie, flyturen blir litt kortere og morsommere og du får startet og endt ferien med fantastisk hud!

JEG BRUKER:

 • Sminkeservietter, enhver får jobben gjort med Ole Henriksen er spesielt gode
 • D2O Hydration Spray fra Jane Iredale
 • MD Formulations Daily Peel Pad (forsiktig med sol etter bruk!)
 • Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Expert Mask fra Decléor
 • L’occitane Shea Fabulous Serum (tester)
 • Skin Smoothing Cream fra Dermalogica

Noen som allerede gjør dette på fly, eller har andre rutiner folk tror du er halvgær’n fordi du gjør?

Les mer om Tove HER!

 

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

18 Comments

 1. Beate

  juni 17, 2013 at 09:27

  Hehe, du er kul!
  Lurer på hva resten av passasjerene tenkte når du styrte på sånn.

  • Tove Eggen

   juni 17, 2013 at 10:12

   Haha, I try 😉 Heldigvis hadde jeg tre setere til meg selv, men ja – det var ganske mange blikk, spesielt fra de bak meg som jeg bare å i kameraet! haha…men skal ut på 24 timers tur i morgen også, og nekter å gi opp denne fantastiske rutinen! Dog, uten filmkamera denne gang…haha..Klemmer fra Tove

 2. jeanette

  juni 17, 2013 at 10:29

  Dette må testes på neste lange flyreise!:) Huden min hater å fly den også. Tørker ut med en gang. Så smører med fuktighetskrem både på hender og ansikt ofte under en flytur.

  • Tove Eggen

   juni 17, 2013 at 11:59

   Så bra du gjør det i allfall, men ja – denne rutinen er både gøy og effektiv så check it! 😉 Klemmer fra Tove

 3. Melissa

  juni 17, 2013 at 15:59

  Så bra! Takk for at du kom med forslag til produkter, for jeg også elsker å gjøre akkurat det samme når jeg reise til USA. Husker godt en episode der jeg hadde en Evian spray og holdt på å spraye meg jevnlig…vel, det kjentes sååå godt, og jeg gjorde deg flere ganger…så fant jeg ut mot slutten av flyturen at hver gang jeg hadde sprayet meg i ansikt, at de som satt til side bak meg fikk også en fin og oppkvikkende, kaldt sprut med vann på seg…OMG. Jeg ville bare dør…LOL! At de ikke sa i fra!!!
  En ting jeg lurte på: er det faktisk lov med så mye flytende i handbagasje? Eller ser bare produktene stor ut på skjermen? Jeg husker ikke alle reglene nå, men visst ikke du kunne har så mye som du hadde med deg der på videoen?

  Og: de peeling pads skal jeg bestille i dag! Har hørt mye skryt om de!

  • Tove Eggen

   juni 17, 2013 at 20:34

   Haha FUN -E! Passa på det selv faktisk 😉
   Alt dette gikk med i håndbagasjen! Mange tror man bare kan fylle opp en plastikkpose med produkter – men du kan ha så mange poser du vil, beholderne må bare være på under 100ml hver! (og det hjelper ikke at den er på 150ml men du bare har halvparten igjen…haha..) Så man får med seg ganske mye egentlig 🙂 De er veeeldig bra! Men vær forsiktig i sola etterpå kjære! Klemmer fra Tove

 4. Melissa

  juni 17, 2013 at 16:01

  Ok, en ting til litt off topic…Jeg vet du reise mye…har du noen tips, til en som sliter litt med flyskrekk? Jeg hater at jeg har det, og jobbe så godt jeg kan å bli kvitt men…uff…ikke kjekt å ha det sånn!

  • Tove Eggen

   juni 17, 2013 at 20:35

   Veldig flyskrekk selv! Haha, så kanskje jeg skriver en sak på det 😉

 5. ~Lin

  juni 17, 2013 at 20:58

  Lisa Eldrigde er eg stor fan av og så nett den videoen hennes om hudpleie og flyvning.
  Bruker du mye produkter basert på mineralolje eller parafin liquidium eller glyserin vil dette skje og spesielt på fly og andre tørre inneklima

  🙂

  Må le kul video;)

  • Tove Eggen

   juni 18, 2013 at 04:03

   Ja, she’s pretty fab – når jeg blir voksen skal jeg bli som henne! 😉 Du kan jo så mye – er det hvis man bruker dette MENS man er på flyet, eller generelt? Vanligvis har jeg ikke sminke på i det hele tatt når jeg flyr, og styrer unna disse ingrediensene i hudpleie som skal inn i huden, men finnes så klart i mye sminke. WHY!? tell me more! Eller – skriv om det! haha 😉 Klemmer fra Tove

   • ~Lin

    juni 19, 2013 at 21:50

    Eg og vil bli som hennes når eg blir stor haha;)
    will do,klemmer tobæck;)

 6. Melissa

  juni 18, 2013 at 11:18

  Kan du skrive opp en liste av produktene du brukte på videoen? 🙂

  • Tove Eggen

   juni 18, 2013 at 11:26

   Sjekk artikkel for oppdatert liste over produkter! 😉

 7. Melissa

  juni 18, 2013 at 15:09

  Yay! Tusen takk :)Har nå skaffet meg Peeling Pads og Decleor masken 🙂 Gleeeeede meg å prøve ut!

 8. Ag

  juni 18, 2013 at 21:28

  Hihi, skikkelig artig å sjå dette live! Eg elska Lisa Eldridge og såg studiovideoen om flyrutiner for ikkje lenge sida. Syns du var flink eg! Skjønna at du hata voice-over, e igrunnen litt kleint ja. Men, må man så må man!

 9. Pingback: HVORDAN PAKKE NÅR MAN VIRKELIG IKKE HAR PEILING… - iknowthatmagazine.com

 10. Anine

  juli 4, 2013 at 10:46

  Jeg er relativt dårlig på hudpleie på fly (men er også så heldig at huden min er like fin etter en flytur) 😛 Har så vidt turt å ha med en lipgloss i håndbagasjen, siden jeg aldri husker hvor mye flytende man kan ha med seg på fly (now i know). Så når jeg skal reise nå om noen uker, skal jeg ihvertfall ha Jane Iredale D2O-flaksa i veska 🙂

 11. Pingback: DAGENS OUTFIT: AKKURAT PASSE REISE-FAB! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.