iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Skinnjakke + Vera Wang = byfest!

Det er ikke noen nyhet akkurat, men en skinnjakke og et par boots kan virkelig sette et nytt preg på en fin kjole!

Var ute for å treffe venner på den lokale byfesten i helgen. Og selv om jeg har mottoet «when in doubt-overdress», så må jeg jo også kle meg for anledningen, og ikke stikke meg helt ut (som om jeg egentlig bryr meg, he he). Siden jeg uansett hadde bestemt meg for å bruke min nye dream av en kjole fra Vera Wang Lavender, så ble skinnjakken og bootsene bra accessiorer!

Sånn passe pyntet, synes jeg, for en veeeldig laidback fest. 

image       image[1]


Veske fra Carla Ferreri, boots fra Bianco og skinnjakke fra Zara.

HVA BRUKER DU SKINNJAKKA TIL?

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

2 Comments

 1. Melissa

  juni 17, 2013 at 16:07

  Love it! Jeg er forelsket i den grønn farge! Og jeg elsker alt av støvletter på Bianco. Klart ikke å motstå denne nå i helgen og kjøpte den siste par i str.40 i byen (!!!):

  http://www.bianco.no/til-henne/boots/ankle-boots/janey-ankle-boot/black/531890

  • Sonja Durand

   juni 17, 2013 at 17:18

   Ja, elsker de bootsene også! Takk, det er en fin farge ja, og samtidig sofistikert synes jeg. Gleder meg til å se deg style bootsene, for vi får vel se det.:-)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.