iknowthatmagazine.com

S.E.C.R.E.T.

I kjølvannet av ”Fifty Shades” dukker det opp nye bøker, erotiske romaner – både nyutgivelser og resirkulering av gamle slagere.

Jeg har lest boken ”S.E.C.R.E.T”, en av vårens boknyheter, og jeg synes det var riktig så god underholdning! Det viktigste er ikke hva man leser, men at man leser!

I boka møter vi Cassie, enke på 35 som lever et stille og rolig liv. Hun jobber som servitrise på en café i New Orleans. En dag kommer hun over en notisbok som en kvinnelig kunde har forlagt. Denne notisboka inneholder beskrivelser av kundens seksuelle opplevelser.

Cassie kommer i kontakt med et hemmelig selskap som hjelper kvinner med å virkeliggjøre sine seksuelle fantasier når hun skal returnere notisboken til sin eier.

I motsetning til Fifty-Shades er det kvinnene som styrer løpet, i stor grad, i denne boka. De seksuelle møtene er heller ikke fullt så avanserte – hvis vi skal kalle de det, som vi husker fra ”Fifty Shades”. Hvis du irriterte deg over ”Fifty Shades” på grunn av dårlig språk, teit historie, rødming og multiorgasmer – bør du kanskje stå over denne boka. Men er du på jakt etter lettlest underholdning, litt deilig strandlektyre – er dette absolutt en bok du kan begi deg inn på – i stedet for en episode med «Frustrerte fruer» eller lignende.

secret anbefaling

En av tingene jeg likte ved boka, er at den ikke bare handler om seksuell frigjøring, men også om veien mot å skape seg et bedre liv. Det er lagt vekt på at det er forskjell på sex og kjærlighet – og hovedpersonen forandrer seg ikke over natten – og fremstår derfor som nokså troverdig.

Lisa Gabriel, tidligere tv-skrivent og produsent, skrev boken under pseudonym L. Marie Adeline.

Boka ble solgt til 30 land, omtrent før den var ferdig skrevet. Det sier vel noe om at markedet vil ha denne type bøker, selv om ”alle” litteraturvitere, bokbloggere og litteraturjournalister mest sannsynligvis vil bruke mye tid på å slakte denne type bøker. Dem om det! 😉

God fornøyelse!

NOEN SOM HAR LEST FIFTY-SHADES ELLER S.E.C.R.E.T. ENDA? 

 Les mer om Gøril HER!

Comments

comments

Gøril er redaktør for Leselykkemagasinet og har vært en lesehest hele livet. Gøril går inn i ting helhjertet og lever litt etter Pippis ord: ”Det har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra.”

3 Comments

 1. Maria Terzan

  juni 14, 2013 at 15:22

  Har lest Shades serien…likte historien, men til slutt ble jeg irritert over det altfor perfekte altmulig liksom … 🙂
  Nå leser jeg Original Sinners serien…grei, men har stagnert i lesinga…

 2. Gøril

  juni 14, 2013 at 15:44

  Ja, jeg kom meg ikke helt igjennom alle tre bøkene – mangler fortsatt noen kapitler i tredje boka! Men Crossfire-trilogien derimot… Den likte jeg veldig godt. Nå står straks tredje bok for tur – og jeg gleder meg til å lese den! Original sinners har jeg ikke vært borti. Kanskje verdt å sjekke ut?

 3. Maria Terzan

  juni 15, 2013 at 08:26

  Hei igjen Gøril…Original Sinners – verdt å sjekke ut? Ja det vil jeg si, hovedpersonen er langt fra verken husmor eller jomfru…

  Men jeg har stagnert i bok nummer to, og jeg vet ikke om det er fordi jeg skriver en del, eller om jeg rett og slett ikke gidder, og da lover det ikke godt…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.