iknowthatmagazine.com

DO THIS DON’T: Bruk jumpsuit over 30

Jumpsuiten du kan ha til både hverdag og fest. Komfortabel, trendy eller fabulous? – Ja takk til alt!

 

Den kan se skikkelig trist ut der den henger, og i tillegg tenker man at det er meningen å se ut som Kate Moss, for å i det hele tatt kunne gå med et slikt plagg uten å se ut som en raggende bleieræv.  Selv min mor, som var med å handlet, sa at jeg kanskje var en smule for lav for dette plagget.

 

Siden jeg ikke var i humør til å høre på mor, så måtte jeg prøve denne jumpsuiten fra Mango som nærmest ropte på meg…

”Jeg er blå, jeg er i linstoff, prøv meg – prøv meg!”

Jeg tok den ned fra stativet, men valgte en størrelse som var for liten; det kan ta motet av de fleste. Men jeg ga meg ikke, og hentet en ny.

IMAG1841 IMAG1855  mono

Der i det lite flatterende lyset fra prøverommet, en smule svett, fant jeg mitt ferskeste yndlingsplagg! Selv med mine 160 cm over bakken og en normal kroppsfasong + noen kilo ekstra (noen som vet hva jeg snakker om?), kunne jeg kjøpe meg en jumpsuit (størrelse M) uten å se ut som en liten toåring. Knytingen i livet deler ikke opp kroppen på en unaturlig måte, den er der mest til pynt, og linstoffet faller fint og behagelig over alle delene på kroppen.

Det beste er vel også at man lett kan stæsje den opp med høye hæler og et statement smykke, eller ned slik at du kan gå med den på jobb, eller rusle en tur i byen.

IMAG1914   IMAG1928_1_1   SAM_0792

 

Jeg har allerede brukt den på en liten bytur, en liten flytur og snart skal jeg bruke den på fest! Flerbruksplagg er vi helt for her på iknowthatmagazine, som dere sikkert ha skjønt 🙂

De grå chill-skoa er fra DinSko, de hotte hudfarga i semska skinn fra Stradivarius, den blå jakka er fra Only/Vero Moda, beltet er fra HM og smykket fra BikBok – sånn i tilfelle du likte noe av det  😉

Gjorde du det forresten?

 

SHOPPINGGUIDE

(Trykk på adlinks under bildene for mer info)

Les mer om Maria HER!

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

12 Comments

 1. Kamilla

  juni 13, 2013 at 19:30

  Kult!

 2. Kamilla

  juni 13, 2013 at 19:30

  Og, fine bilder!

 3. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 19:38

  Takk Kamilla! sjekk den buksedressen jeg har, kan du kjøpe online! 😀 Pluss mye annet kult!

 4. Lin

  juni 13, 2013 at 19:44

  Klart du kan! tøfft plagg,eg ser litt ut som eg går i barnehagen med sånne,men er så utrolig herlig plagg!

 5. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 19:45

  Flink fotograf! 🙂

 6. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 20:48

  Ja lin, klart du også kan! 😀 Utrolig digg, jeg er litt trist nå for min er på vask!

 7. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 23:27

  Triana Iglesias brukte jumpsuit/monobukse i finalen til PH 🙂

 8. Lin

  juni 13, 2013 at 23:51

  omgawd eg skal ikkje sammenligne med med vakre Triana-hennes pupper peker opp,mens mine …………vel etter de passerte knærne så gadd eg ikkje bry meg med med stroppløs lengre 😛

 9. Maria Terzan

  juni 14, 2013 at 03:59

  Ha ha ha 🙂 Vel, nesten ingen kan sammenligne seg henne… Vakre Triana, sukk… He he

 10. Madeleine

  juni 24, 2013 at 23:41

  Godt å se at vi lave også kan bruke jumpsuit! Er selv 158 cm, og hadde egentlig gitt opp plagget..

 11. Maria Terzan

  juli 6, 2013 at 00:41

  Yes we can! 🙂

 12. Maria Terzan

  juli 30, 2013 at 16:38

  Veldig mange fine modeller i butikkene nå!!! 🙂 siste kjøp er lagt ut på instagram 😀

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.