iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Sommer-shortsen i boks!

Som dere kanskje har skjønt, så har jeg bestemt at dette blir sommer’n jeg virkelig rokker shortsen igjen – og da er det sånn akkurat passe fint at shortesen skal være det nye skjørtet i år!

Dette antrekket viste jeg i «De beste og verste sommerkjolene»-video på kamille.no forrige uke – og dette antrekket (som overhodet ikke er en kjole…merkelig nok) ble min absolutte favoritt! Akkurat passe comfy/casual/boho/chic .- i følge meg selv…haha…

Fantastisk behagelig topp, som er løs men ikke bare en stor sekk fra Kappahl og smykker fra samme sted, shorts fra Primark var akkurat innom der i dag – og de har masse av de i hvitt også hvis noen er i nærheten!), armbånd fra Ellos (som jeg får over håndleddet -yeah!) og nude pumps fra Primark.

 

IMG_5918 tove sommershorts  IMG_5917

Har flere dratt frem shortsen enda?

Husk at du kan sende inn DITT dagens outfit til oss på iknowthatmagazine@gmail.com – så får vi alle blitt inspirert av hverandre, yeah!

 

Comments

comments

Er det noe du burde vite om Tove Eggen, så er det hvor lidenskapelig hun er. Lidenskap er visstnok nøkkelen til livet, jobb, familie, kjærlighet, venner og alt der i mellom. Hun ELSKER jobben sin som makeup-artist, stylist og livsstilsjournalist, og etter 10 år i bransjen (Oslo/London/Barcelona) er hun fortsatt lidenskapelig opptatt av å finne nye måter å formidle mote og sminke. Som tidligere skjønnhetsredaktør i magasinet Woman, makeup-lærer ved 2 makeup-skoler i Oslo og ukentlige mote og skjønnhetsartikler på Klikk Mote og i Det Nye, er Tove opptatt av at leserne skal lære, le og leve godt. Og aldri få dårlig samvittighet!

4 Comments

 1. Christina

  juni 13, 2013 at 17:22

  Kom borti bloggen din for noen dager siden, og den er så bra =) elsker sminkevideoene dine! Du får meg til å få lyst til å bruke mer produkter og bruke mer tid på å sminke meg 🙂

  • Tove Eggen

   juni 13, 2013 at 17:39

   Tusen takk for det, Christina! Det blir ukentlig sminkevideoer og selvfølgelig masse artikler om sminke her på iknowthatmagazine så det er bare å følge med videre – og ikke minst, kose deg med sminke; det er jo så gøy! Klemmer fra Tove

 2. Melissa

  juni 14, 2013 at 21:06

  Shortsen var knall fint, elsker den koral fargen! Hvilken størrelser er det egentlig på Primark? Er det en plus size avdeling eller er det alle klær som går opp til 46/48?

  • Tove Eggen

   juni 14, 2013 at 21:22

   Tusen takk for det – digger den fargen selv! passer liksom selv når jeg er bleik som fy! haha…De går opp til 20 (48) – men jeg syns de er mer som str. 22 (50) egentlig! OG – jeg kommer med VELDIG spennende nyheter om Primark over helga så følg med! Klemmer fra Tove

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.