iknowthatmagazine.com

Kom å ta meg bak i Toyota’n din, Magdi!

I disse dager er Karpe Diem på turné i sommernorge, og er du heldig, står nettopp din by for en tur med heftige låter og Toyota’n til Magdi.

Fredag 7. juni var det Porsgrunn sin tur!

Siste album til Karpe Diem er preget av de siste hendelsene i Norge og i verden, og treffer oss alle i hjertet på forskjellige måter. Tekstene handler om hvordan de oppfatter verden, det de opplever, sin bakgrunn og sine tanker. De er ærlige, bruker metaforer og leker med ord og uttrykk.

Jeg gledet meg spesielt til denne konserten av flere grunner: jeg digger alle sangene, det var i hjembyen min Porsgrunn, jeg liker norsk rap og jeg syns Magdi er yummi.

 

I det jeg går inn på konsertområdet tenker jeg at denne gangen skulle det være annerledes, jeg skulle ikke presse meg framover mot scenen. Jeg er voksen nå, og kom for å høre på musikken.

Det varte omtrent to minutter fra Karpe Diem begynte å spille til føttene mine begynte å trippe og jeg hadde ingen sjanse lenger.

Plutselig var det som om jeg var 15 igjen, og albua meg gjennom folkemengden – en kunst jeg tydeligvis ikke hadde glemt, men faktisk forbedret, for nå gjorde jeg det på høye hæler.

Jeg trodde jeg var ferdig med de verste tenåringstendensene, men jeg kjente jeg ble misunnelig når ei jente – OLLG ble dratt opp på scenen, og jeg skulle ønske det var meg – da hadde jeg sagt: ”Magdi, hvor er Toyotaen din? Kom å ta meg baby!”

Karpe Diem iknowthatmagazine

Da Toyota’n til Magdi var ferdigspilt, og jeg hadde sunget for full guffe, selv om jeg ikke kunne hele teksten, fikk jeg løftet beina fra det klissete gulvet rett foran scenen, og gikk for å finne min bedre halvdel, som sto bak ved ølbodene sammen med de andre gutta…Dét var den beste plassen mente de.

Men det man ikke får med seg når man velger øl framfor god utsikt foran scenen, er den kaotiske, hysteriske og deilige stemningen av å være nær. Når du står så nærme at du nesten kan innbille deg at du har fått øyekontakt – da har det vært en god konsert!

Dagen etter konserten, hekta på Karpe, søkte jeg min gode venn Google som kunne fortelle meg mer om disse gutta, og jeg fikk bekreftet det jeg allerede hadde mistanke om. At dette er to MENN med beina godt planta på jorda, som gir MYE til veldedighet uansett hvor travle de er.

Jeg kjente jeg ble enda litt mer forelska…

Så nå er det ingen vei tilbake. Jeg har blitt en enda større fan, og ved neste konsert, stiller jeg med sprittusj i panna, og da skal jeg også kunne hele teksten til sangene! Kors på halsen, ti kniver i hjertet, Mor og Far i døden.

 

Les mer om Maria HER!

 

FRA TOVE: Selv er jeg blodfan av Karpe Diem – det beste som har skjedd med norsk hiphop siden Klovner i Kamp, Warlocks og Tommy Tee! Så jeg slenger med favorittlåtene mine som jeg jubler like rått over hver gang radion spiller i bilen når jeg er gamlelandet Norge. 

Kjøp albumet Kors på Halsen, Ti Kniver i Hjertet, Mor og Far i døden HER!  

 

 

 

Comments

comments

Maria er bortskjemt, spesielt med tiden sin, og jamrer stadig om at døgnet skulle hatt 48 timer slik at hun får mest mulig ut av dagen. Hun tar seg ofte en lur på ettermiddagen, som igjen fører til sene netter med skriving, retting av oppgaver, facebooking/spilling, snusing på nye reisemål og ikke minst impulskjøp av klær på nettet. Maria er sosial, ansvarsfull, utålmodig og dumsnill. Mest av alt er hun kjent for å ikke gi seg når hun virkelig vil noe i livet.

9 Comments

 1. Lin

  juni 12, 2013 at 14:53

  ble nesten fan selv eg her eg sitter

  • Maria Terzan

   juni 12, 2013 at 15:00

   Ja, ikke sant 🙂 De er hæærlige! 🙂

 2. Anders Bjone

  juni 12, 2013 at 19:14

  bra skrevet artikkel, Maria 🙂

 3. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 07:51

  Så hyggelig! Takk Anders! 🙂

 4. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 08:19

  tester avataren min 🙂

 5. Kamilla

  juni 13, 2013 at 11:49

  Kjempe bra! Morsom artikkel 🙂

 6. Marlin

  juni 13, 2013 at 11:58

  Du er best BABY! 😉

 7. Marlin

  juni 13, 2013 at 11:59

  Du er best BABY! 😉

  Du er flink Maria!

 8. Maria Terzan

  juni 13, 2013 at 12:21

  Tusen takk Kamilla og Marlin! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.