iknowthatmagazine.com

REVIEW: En aldri så liten facelift hver dag – med Linda Johansen!

Jeg har lagt min elsk på produkter fra Linda Johansen i det siste!

Linda Johansen står for å leve ekte og sunt, ta vare på seg selv, være ærlig med seg selv, og bruke gode produkter for å fremheve ens naturlige gode sider – DET kan vi jo godt like!

Hun har brukt år på å utvikle denne serien, og sier hun selv har prøvd ut alle produktene for å se om de holder mål – og det merkes!

image

Hennes Sonic Beauty Device skal brukes sammen med Aqua Radiance Hydro Mask eller Hydra Gold Serum. Eller begge, slik som jeg gjør.

Hydro Mask gir utrolig mye fukt, og er super til solbrent hud. Serumet er lett og skal fungere som anti- age og kan også brukes under øynene. Den lille maskinen, altså Sonic Beauty Device, skal hjelpe til med å sluse fukten og produktene ned i huden og øke blodsirkulasjonen, og kan «plumpe» huden litt. Linda sier den bør brukes minst en dag i uken, men gjerne oftere.

Hvis jeg våkner om morgenen og føler meg eldgammel og huden er slapp, bruker jeg den noen minutter, og raskt føler jeg meg mye bedre! Her ser dere the naked truth! Uten sminke, før hudpleie (iiiik, det er første gangen jeg har publisert et bilde av meg uten sminke -be nice, jeg er 37 år! 😉 )

image[1] image[2]
Før – og 7 minutter etter!

 

Kanskje ikke så lett å se på bilder, men jeg synes at huden under øyene har mer fukt, halsen er litt strammere på grunn av tilført fukt, og nesevingen er bittelitt bedre. Yay for produkter som gir både umiddelbare og langvarige resultater!!!

obagi_nu_derm_spf_50_490_nok

Nu-Derm Sun Shield SPF 50 fra Obagi kr 490

Forrige uke var jeg også en tur innom Oslo Kosmetiske Lasersenter. Tidligere har disse super-koselige legene og sykepleierne forsøkt å snakke meg fra å gjøre noe annet enn å bruke deres Obagi og a-vitaminsyre program. Det er et program som virker, altså, på meg som har en solskadet hud og litt kviser (var vel konsekvent solbrent fra jeg var 3 til jeg var 19, og skjønte at jeg måtte ta vare på huden min!). Men man må holde ut en god del flassing og sånn.

 

For mange gir dette seg, men ikke hos meg. Så jeg har ikke orket å bruke det konsekvent, siden jeg ikke føler meg så stilig når jeg møter nye mennesker og halve ansiktet mitt er på vei av 🙂

Så nå var det på tide å prøve deres Titan laser for å hjelpe den skada huden under øynene mine. Litt varmt var det, men langt ifra uutholdelig. Jeg så umiddelbart litt oppstramming, men virkningen holder på i 3-6 måneder, for det har stimulert de nederste hudlagene og stimulerer nydannelse av kollagen.

Gleder meg til å se fortsettelsen! So much for ageing gracefully 🙂

HVILKE BEHANDLINGER HAR DU TESTET/KUNNE DU TENKT DEG Å PRØVE?

Les mer om Sonja HER!

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

7 Comments

 1. Lin

  juni 11, 2013 at 19:45

  yeayyyyy minilifts-we luv them!!!!

 2. Tove Eggen

  juni 12, 2013 at 09:59

  Tydelig noe jeg må få testa asap! haha 🙂

 3. Maria Terzan

  juni 17, 2013 at 09:02

  Hvor kan jeg kjøpe den Obagi kremen? 🙂 Er det den med solfaktor som hjelper å fornye skadet hud?

 4. Sonja Durand

  juni 17, 2013 at 12:18

  Obagi kan kun kjøpes på hudklinikker som har hudlege, jeg har kjøpt mine produkter på Oslo Kosmetiske Lasersenter, men det finnes mange steder. Den som er avbildet her er en solkrem i samme serie. Den som er hudfornyende er egentlig to kremer, en som heter Blender som blandes med A-vitaminsyre krem (som er på resept, men du får den der du kjøper Obagi). De du kjøper den av vil anbefale behandling til din hud, men det vanlige er å ta en kur på 18 uker. Den er veldig effektiv til å fornye huden, styrke den, redusere og forebygge rynker, reparere solskader, hjelpe mot kviser og min hud klarer å holde mye bedre på fuktigheten nå. Kan anbefales, men som sagt, men må gjennom litt plager som flassing og sårhet.

 5. Maria Terzan

  juni 19, 2013 at 15:58

  Jeg har veldig få linjer…men porene mine er store 🙁

  Jeg hadde tenkt å prøve den etter sommeren 🙂 Eller mot slutten av sommeren, før jeg begynner på jobb igjen 🙂

  • Sonja Durand

   juni 19, 2013 at 16:21

   Etter sommeren er ofte bra, for da slipper du å flasse av all brunfargen med en gang:-)

 6. Pingback: Sequins and skincare | sonjadurand

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.