iknowthatmagazine.com

DESIGNERE VI DIGGER: Isabel Marant – VIDEO!

Isabel Marant er vel nesten blitt et moteord istedefor et navn, som man ser overalt i motemagasiner, og ALLE i bransjen har merket som favoritt.
Vel – Isabel rokker brakka, rett og slett. Kool, laidback, rocka og glam – med en liten (stor) touch av boho-chic, er aldri feil hos the fashion-pack.

Men, DAMA Isabel er så fantastisk rå også! Sjekk henne med bustesveis, røykestemme og hva – skinnbukse med snøring på sidene og joggegenser? Oh yeah!

Nyhetene om at Isabel Marant nå skal designe en kolleksjon for H&M har alt spredt seg over nettet i dag – men VI har videoen:

HM_Isabel

Isabel er (ikke sjokkerende nok) fransk, og er kjent for å designe urban-klassisk parisian-chic kolleksjoner, visning etter visning.

Klærne for H&M skal komme i butikk den 14. November (jada, her er vi tidlig ute) i  250 butikker verden over, MEN – også online, så mulig sjansene er bedre der…

Vi kan tenke oss at dette blir som Roberto Cavalli-kolleksjonen for H&M back in the day – utsolgt på 5 (!) minutter. Men det er spesielt i storbyene og sentrale butikker – så det gjelder å finne de små sjappene som tar inn kolleksjonen, men kanskje ikke har like mange moteinteresserte folk som kommer innom.

For selv om de fleste garantert kommer til å digge disse klærne (sier vi helt uten å ha sett de en gang, men skal vise de frem så fort vi har bilder!) så er de jo litt dyrere enn vanlige H&M klær. Men fortsatt en rimligere måte å sikre seg et favoritt-designer plagg 🙂

Den vanlige designer-kolleksjonen til Marant for høst 2013, var egentlig ganske plain og kjedelig i forhold til hva hun bruker – så vi satser på at hun kjører på litt til H&M sin:

isabel marant fall winter 2013 iknowthatmagazine beige

Isabel Marant Høst/Vinter 2013/2014 – håper det blir spenstigere for H&M!

isabel marant fall winter 2013 iknowthatmagazine

HVA SYNS DERE? FLERE SOM DIGGER MARANT DER UTE? 

Comments

comments

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av - le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig lite høytidlig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk VIL lese hver eneste dag.

4 Comments

 1. Sonja Durand

  juni 11, 2013 at 10:02

  Artig, jeg har akkurat skrevet om dette på bloggen min http://www.sonjadurand.com. Jeg er ikke en stor fan, mest fordi det ikke er helt min stil. Jeg er derimot overbegeistret for den kommende kolleksjonen hennes, som jeg ikke synes er kjedelig i det hele tatt, men mer klassisk. Fint at man har forskjellig smak!!

  • Tove Eggen

   juni 11, 2013 at 10:30

   Haha, så bra – denne saken er jo overalt i dag, men VI er eneste som har video 🙂 yeah! Og ja, at smaken er forskjellig er bare veldig bra…selv syns jeg Isabel er så forbanna kool – men det kan bli litt overkill på hvor hardt alle i motebransjen skal digge alle kolleksjonene også…haha…Klemmer fra Tove

 2. Melissa

  juni 11, 2013 at 17:10

  Jeg har sett mange av hennes klær og synes de er fabelaktig, men har utelukket det for lengst da jeg bruker over str. 44/46…
  Men, kanskje det kommer noen plagg som går an å jukse seg inn litt, eventuelt litt tilbehør også 😉

 3. Pingback: Isabel Marant feeeeeber!!!! - iknowthatmagazine.com

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.