iknowthatmagazine.com

DAGENS MAKEUP FRA LESER: AKNEFRI-HUD!

Nok et FANTASTISK bidrag fra dere lesere til Dagens Makeup – hvor leser Janne Marit regelret har tryllet bort akne og ujevnheter i huden med god og sunn sminke – FLINK!

Dette sier hun om sminken:

«Etter mange måneder med leting etter god sminke fant jeg endelig noe som fungerer for min del. Jane Iredale sminken! I dag tok jeg ett par bilder, før og etter sminke. Og forskjellen var enorm. Ikke fordi jeg har lagt på et tonn med sminke, men riktig mengde og det med hjelp av videoene fra deg, Tove 🙂 Jeg har mye kviser/uren hud som en kan se, men med øving av teknikk kan en komme utrolig langt! Jeg har enda mye å lære men det er det som er så gøy 🙂 Veldig glad jeg har funnet Jane Iredale sminken.

Tok steget i dag ved å legge ut dette bildet på facebook og instagram og angrer ikke. Fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger, og selvtilliten har økt betraktelig! Ville dele dette bildet med deg/dere som takk for videoer og tips 🙂 «

Sminken som er brukt er :

 • Time Glow BB Cream 
 • Disappear Consealer med grønn te
 • Concealer Circle for mørke ringer under øyene
 • Pure Pressed Powder

Alt fra Jane Iredale

WOW – tusen takk for dette Janne Marit, veldig godt å se at du koser deg med sminkevideoen OG ikke minst, at det funker 🙂 – Klemmer fra Tove

Hvis andre er spesielt fornøyd med sminke eller antrekk en dag så er det bare å sende bilde inn til iknowthatmagazine@gmail.com – så får vi alle se hvor flinke og inspirerende nettopp DU er!

Comments

comments

Iknowthatmagazine.com er stedet hvor ALLE kvinner, jenter, ladies kan ta turen og bare slappe av - le, gråte, lære og engasjere seg. Vi tar oss selv veldig lite høytidlig – men jobber hardt for at dette er magasinet som du faktisk VIL lese hver eneste dag.

6 Comments

 1. Lin

  juni 10, 2013 at 13:55

  Utrolig flott du ser ut,både med og uten makeup!!!
  JA dekker jo kjempebra uten at du ser ut som du bærer maske. wow

  ha en super dag!
  ~Lin

 2. Sonja Durand

  juni 10, 2013 at 14:13

  Det ser jo kjempeflott ut!:-))))

 3. Pia

  juni 10, 2013 at 19:04

  Veldig fin du er 🙂

 4. Ag

  juni 10, 2013 at 20:08

  Ooooh, look at those kissable lips! 😀 Utrulig kva riktig sminke kan gjere, du fekk jo perfekt hud med Jane Iredale-sminka di!

 5. Janne Marit

  juni 10, 2013 at 21:31

  Tusen takk, veldig hyggelig å høre 🙂 🙂

 6. Marie

  juni 11, 2013 at 18:10

  Wow!!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.