iknowthatmagazine.com

BLOMSTERBUKSER: Hadde du trodd at man kunne bruke de etter 70- tallet?

Trenden med blomster har virkelig tatt av i sommer. Ikke på bakken altså, men på alt som er av klær. Storblomstrete og småblomstrete, og kanskje litt oppdaterte uten de helt store 70-talls vibbene (eller kommer våre barn og barnebarn til å le seg skakke av oss også?)

Flere designere tok frem sterkere farger og flere mønstre enn på en stund, under visningene for vår/sommer 2013.

 • Paul&Joe viser både sterke farger og blomster i fantastisk kombinasjon.
 • Dries Van Noten har myke stoffer og myke prints av blomster, men gjerne i kombinasjon med den rutete skjorten i flere farger.
 • Tanya Taylor bruker blomster på blomster, en kombinasjon av de samme mønstrene på bukse og topper, som er en annen stor trend i år. Jeg synes ikke alltid at det er like suksessfult (vil ikke ligne bestemorra mi helt heller 😉 ), men DETTE synes jeg er av de søte varientene!
 • Isabel Marant bringer med seg litt westernstil inn i blomsterhypen, med godt avstemte farver – så det hele gir et behagelig uttrykk til tross for mye mønster…

Noen av miksene vist av designerne er kanskje for de tøffe, som liker å skille seg ut (og det bør vi jo tørre, hvis vi leser Toves artikkel om Janteloven som humbug!). Jeg tror for eksempel at jeg ikke kommer til å kombinere blomsterbukser med rutete flanellskjorter…men det kommer kanskje av at jeg aldri har vært en fan av den elskede flanellskjorten.

Smaken er som baken, som det sies, og jeg tror det finnes noe for alle her, og skal vise dere noen måter å style blomstrete bukser. Mange av buksene har, i tillegg til blomster, en kortere styling enn på lenge. Høyvannsbukser, pleide vi å kalle de, men faktisk så er de ganske så kule, særlig med høye heler til!

image[1]  image[2]  image[3]

 

SHOPPINGGUIDE:

(Trykk på adlinks under bildene for mer info!

 

HVILKEN LIKTE DU BEST? HVILKEN STIL KOMMER DU TIL Å KJØRE I SOMMER?

Les mer om Sonja HER!

 

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

6 Comments

 1. Melissa

  juni 7, 2013 at 15:50

  Love it! Dette var kjempe inspirerende! Liker så godt mange bilder av antrekket samt tips hvor man kan kjøpe.

 2. Lin

  juni 7, 2013 at 18:59

  Likte veldig godt den fra second female 🙂
  Ellers får eg som ofteste kjeft av datteren min om eg vil ha blomstrete bukser.
  En kopis ringte henne og sa : din mor er ute å lufter hundene,det kan vi se på den grønne blomstrete buksen hennes. HAHA

 3. Annelen Kvam

  juni 7, 2013 at 19:25

  Jeg synes du er flott, men jeg klarer ikke de blomstrete klærne, jeg får assosiasjoner til gardiner hos gamle mennesker med engang:/ høhø

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.