iknowthatmagazine.com

Nr. 4 – Vampyrfri sone denne uka.

Da har jeg kommet til serie nr. 4 på min liste over de 5 seriene jeg syns er best.

Forrige uke var det både vampyrer, varulver og hekser, men denne uka skal jeg snakke om en serie som er ganske så langt unna alt det overnaturlige.

 

Nr 4: REVENGE

MADELEINE STOWE, EMILY VANCAMP, GABRIEL MANN, JOSH BOWMAN, ASHLEY MADEKWE, NICK WECHSLER, HENRY CZERNY, CHRISTA B. ALLEN, CONNOR PAOLO

Da første episode av denne serien rullet over skjermen her i Norge i fjor sommer, tenkte jeg at jeg kunne se én episode – men at det sikkert ikke var noe som fenget meg.

Så feil kan man ta gitt!  

Nå har jeg sett to fulle sesonger og venter i spenning på sesong tre som kommer til høsten i Usa. Her i Norge har faktisk TV3 sendt serien veldig tett opp til sendeskjema i USA. Hurra! – Det kan vi like!

Serien handler om Emily Thorne som flytter tilbake til the Hamptons for å ta hevn på alle de som har vært med å ødelegge livet hennes. Hun lever livet som nyrike Emily Thorne, men det ingen vet er at hennes egentlig identitet er Amanda Clarke.

Serien har noen utrolig kule plotter og tvister som kan få deg til å sitte å gape i timesvis etter endt episode.  Den er ganske mørk og «twisted» og klarer å dra frem seernes lyst til å ta hevn sammen med Emily/Amanda.

På skuespillerlaget har de blant annet fått med seg Madeline Stowe (We where Soldiers, Twelve Monkeys og Generalens datter) i rollen som den steinkalde husfruen Victoria Grayson. Emily/Amanda spilles av Emily VanCamp (Brothers and Sisters, Ewerwood) som forøvrig kan snu fra sjarmerende sosietetskvinne til en hevner med is i årene på et blunk.

Jeg synes det er vanskelig å si hvem serien passer for og ikke, da den er så annerledes enn noen annen serie jeg tidligere har fulgt med på. Men er du mellom 18 og 120 år, liker både drama, spenning, og romantikk så burde du ta en titt!

Noen som har sjekka REVENGE enda?

 

Ellers har denne ukas serietitting sett sånn ut:

Game of Thrones var endelig tilbake! Sesongens nest siste episode  fikk meg til å gape, grine og rive av meg håret! Må ha vært en av de sykeste scenene jeg noensinne har sett både på tv eller film… Virkelig en serie hvor alt kan skje. Ellers har jeg tittet en del på daytime tv! Programmer som «Say YES to the dress»  «Teen Mom» og «Beauty and the Geek» er herlige programmer å koble av til midt på dagen 🙂 (Amen – Red.Anm)

Nå teller jeg bare ned til 16. juni – da er nemlig True Blood og Alexander Skarsgård tilbake på skjermen 😉

Neste uke vil jeg avsløre hvem som ligger på tredjeplass. Kan si så mye som at det er mye blod og mye sjarm 😉

 

Les mer om Jeanette HER!

Comments

comments

Når Jeanette ikke løper etter en vilter treåring, trives hun best i sofakroken med sin mann, en tv-serie eller ti og ett glass rødvin. Ellers er hun glad i å lage mat - og dele den med gode venner og famile. Hun har dessuten kronisk munndiarè og elsker å skravle!

4 Comments

 1. Lin

  juni 6, 2013 at 15:40

  TLC er min favorittkanal -Goks Roadshow,Say YES to the dress,kvinner som dreper,Cake Boss,Cupcake Girls and the list goes on

  ( jada eg elsker også History Channel og Discovery og Animal Planet og og……..men TLC altså…..)

 2. jeanette

  juni 6, 2013 at 15:57

  TLC er en super kanal når man vil se på lett underholdning og bare slappe av:)

 3. Marte

  juni 6, 2013 at 16:35

  Er superfan av Revenge! Og akkurat som deg, trudde ikkje eg hell at eg kom til å like det, men at å sjå ein episode kunne gå ann. Det er suuuperbra! 😀

  • jeanette

   juni 6, 2013 at 17:12

   Så morro at du liker den:) er nesten skummelt med serier som gjør at man blir så fort hekta!;)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.