iknowthatmagazine.com

DAGENS OUTFIT: Print på print del II

Jeg leker meg med ulike prints om dagen, og en blanding av striper og blomster kan definitivt bli en favoritt. Hva synes du?

Og, ny sminke med lilla til å sota øyne – ny teknikk lært av Tove!

 

dagens outfit

 

Topp fra Mango, skjørt og belte fra Ebay, clutch H&M, sandaler fra Mango og hårpynt fra Glitter!

 

Comments

comments

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com

4 Comments

 1. Melissa

  juni 6, 2013 at 07:03

  Ooooh, jeg er SÅÅÅ glad i dette trend! Jeg har ikke funnet et antrekk som jeg er fornøyd med til meg selv, men så kult med blomster og striper!

  • Sonja Durand

   juni 6, 2013 at 13:39

   Ja, er ikke det kult? Det er så mange fine antrekk man kan lage. Jeg kommer snart med en liten artikkel om blomstrete bukser og hvordan de kan styles:-)

 2. Maria Terzan

  juni 16, 2013 at 03:42

  Jeg får ikke til den blyantskjørt-looken…men det var kult med et bredt belte d er og en litt løs topp 🙂

  • Sonja Durand

   juni 16, 2013 at 18:28

   Ja, jeg synes det kan være mange måter å variere blyantskjørt…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.